Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba.benideyanlız koymayınyanlız diyet çekilmiyor hiç.1 aydır diyetteyim 5.5 kilo verdim ama durdu gibi biraz motiveye ihtiyacım var.
80.4 ile başladım diyete şuan 75.3 üm.hedef 65.daha verilecek 10 kilom daha var.yolum uzun anlıcanız.o yüzden bu yolda yanlız yürümek istemiyorum.
bu arada yaş 29

Azimli ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takıma bekliyorum canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-9516

bende aranıza katılabilirmiyim , nasıl kilo verilir artık bilmiyor gibiyim, 90 küsürlerdeyim

bende aranıza katılabilirmiyim , nasıl kilo verilir artık bilmiyor gibiyim, 90 küsürlerdeyim

Ben de 90 küsür olanların gurubuyla başlayıp aynı duyguları yaşamak istiyorum. Forum geçmişini okumam mümkün değil şu anda. Güncel durumu takip eden arkadaşlar yönlendirme yapıyor sağ olsunlar.

Ben de 90 küsür olanların gurubuyla başlayıp aynı duyguları yaşamak istiyorum. Forum geçmişini okumam mümkün değil şu anda. Güncel durumu takip eden arkadaşlar yönlendirme yapıyor sağ olsunlar.
aşağıda linki veriyorum ikinizi de 5. takıma bekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-13646

Merhaba. Aylardır hergün sağlıklı beslenmeye karar veriyorum. Bir sonra ki güne erteleyip ertesi günde tabi ki yine erteliyorum. Kendime yarını başlangıç seçip, detoks yaparak diyete başlayacağım. Toplamda 20 kilo vermek istiyorum.
Kendimi bir yarış içerisinde hissedersem daha azimli olurken keyifte alacağımı düşünerek Cuma yarışmasına katılmak istiyorum.

yasin kilon ne acaba

5. takıma bekleriz eğer azimliysen canım

Yaş 28 Kilom 83 falan olması gerek.
Akşam yemek üstü tartılmak istemedim.

merhabalar,
30 yaşındayım 3 yaşında da bir kızım var.sürekli kilo vermek isteyip bir türlü bu işe girişemiyordum ama ben zayıflamaya başlamadıkça kilom da artmaya devam etti fazlalık 5 kg ken 10 oldu. daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp ne güzel 58kilo ile mezun olmuştum ama doğum falan derken 73 oldum. 63 olsam ne mutlu bana:) ufak tefek bişiler yapmaya başladım yüzmeyede yazıldım.
takımlardan haber bekliyorum..

Azimli ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takımabekliyorum

Merhaba herkese,
36 yaşındayım ve net 20 yıldır ,diyet yap ,zayıfla, ara ver, kilo al diyet yap Rutiniyle yaşıyorum.ömrümün yarısı hep karnı dümdüz kadınlara imrenmekLe geçti
Kilom çok olmamasina rağmen buyum kısa oldubu ve midemle göbeğim çok portlek olduğu için 49 50 kilolarla ancak zayıf görünüyorum.

9 ay önce 2. Bebeğim doğdu.4.5 aylıkken spora başladım 3 ay önce de emmeyi bıraktı ve 3 ayda 7 kilo verdim.hemen her gün açık havada bir saat yürüyorum yediklerime ve yeme saatlerine dikkat ediyorum.
I
Bu sabah itibariyle 61.7 kg gösterdi tartı.ayda 2 kilo verme hedefine 3 aydır ulaştım.yine aynı hedefle temmuz ayına 55 le girmeye kararlıyım...ama biliyorsunuz hedefe yaklaştıkça kilo verme yavaşlıyor dolayısıyla gudulenme de zorlaşıyor.bunun dolayi benim gibi kararlı insanların motivasyonuyla bu süreci daha iyi yöneteceğim düşünüyorum.bir amaç için birlikte hareket etmek azmime azim katacak.

Taliplerimi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…