Azimli ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takıma bekliyorum canımKızlar merhaba.benideyanlız koymayınyanlız diyet çekilmiyor hiç.1 aydır diyetteyim 5.5 kilo verdim ama durdu gibi biraz motiveye ihtiyacım var.
80.4 ile başladım diyete şuan 75.3 üm.hedef 65.daha verilecek 10 kilom daha var.yolum uzun anlıcanız.o yüzden bu yolda yanlız yürümek istemiyorum.
bu arada yaş 29
Tamam canım bana 5. grubun linkini atabilir misin zahmet olmazsa.canım 5. takıma gelebilirsin azimliysen
bende aranıza katılabilirmiyim , nasıl kilo verilir artık bilmiyor gibiyim, 90 küsürlerdeyim
bende aranıza katılabilirmiyim , nasıl kilo verilir artık bilmiyor gibiyim, 90 küsürlerdeyim
aşağıda linki veriyorum ikinizi de 5. takıma bekliyorumBen de 90 küsür olanların gurubuyla başlayıp aynı duyguları yaşamak istiyorum. Forum geçmişini okumam mümkün değil şu anda. Güncel durumu takip eden arkadaşlar yönlendirme yapıyor sağ olsunlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...te-zayifliyor.245012/page-20674#post-39991077Ben de 90 küsür olanların gurubuyla başlayıp aynı duyguları yaşamak istiyorum. Forum geçmişini okumam mümkün değil şu anda. Güncel durumu takip eden arkadaşlar yönlendirme yapıyor sağ olsunlar.
yazdigini gormeden bende ayni anda yazmisim kusura bakma lütfenaşağıda linki veriyorum ikinizi de 5. takıma bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-13646
önemli değil tatlım ne demekyazdigini gormeden bende ayni anda yazmisim kusura bakma lütfen
yasin kilon ne acabaMerhaba. Aylardır hergün sağlıklı beslenmeye karar veriyorum. Bir sonra ki güne erteleyip ertesi günde tabi ki yine erteliyorum. Kendime yarını başlangıç seçip, detoks yaparak diyete başlayacağım. Toplamda 20 kilo vermek istiyorum.
Kendimi bir yarış içerisinde hissedersem daha azimli olurken keyifte alacağımı düşünerek Cuma yarışmasına katılmak istiyorum.
5. takıma bekleriz eğer azimliysen canımMerhaba. Aylardır hergün sağlıklı beslenmeye karar veriyorum. Bir sonra ki güne erteleyip ertesi günde tabi ki yine erteliyorum. Kendime yarını başlangıç seçip, detoks yaparak diyete başlayacağım. Toplamda 20 kilo vermek istiyorum.
Kendimi bir yarış içerisinde hissedersem daha azimli olurken keyifte alacağımı düşünerek Cuma yarışmasına katılmak istiyorum.
Teşekkür ederim geliyorum.5. takıma bekleriz eğer azimliysen canım
Azimli ve bol paylaşımda bulunurum diyorsan 8. Takımabekliyorummerhabalar,
30 yaşındayım 3 yaşında da bir kızım var.sürekli kilo vermek isteyip bir türlü bu işe girişemiyordum ama ben zayıflamaya başlamadıkça kilom da artmaya devam etti fazlalık 5 kg ken 10 oldu. daha önce cuma zayıflama yarışmasına katılıp ne güzel 58kilo ile mezun olmuştum ama doğum falan derken 73 oldum. 63 olsam ne mutlu bana:) ufak tefek bişiler yapmaya başladım yüzmeyede yazıldım.
takımlardan haber bekliyorum..
azimliyesen 5. takıma beklerizBen 75 kiloyum.
Katılmak istiyorum. Destur var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?