Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım 5. takıma bekleriz

Arkadaşlar ben de bu gün diyete başladım. Takımlardan birine girmek istiyorum. 71 kiloyum. Hedefim 60. Var mı beni bağrına basacak takım:)

Arkadaşlar ben de bu gün diyete başladım. Takımlardan birine girmek istiyorum. 71 kiloyum. Hedefim 60. Var mı beni bağrına basacak takım:)
Azimliyim ve bol paylaımda bulunurum diyorsan 8. Takıma bekliyorum canım

Merhabalar. Benim aslında şu son dört seneye kadar kilo problemim yoktu. Evlilik sonrasında ise doğum derken kilolar aldı başını gitti. Doğumdan sonra 20 kilo verdim çok şükür bunlar kolay gitti yalnız daha öncesinde aldığım kilolar yapıştı kaldı. Geçen hafta 63 kiloyla diyete başladım 1.5 kilo verdim çok şükür hedefim 56 tutturunca 54 e çalışacağım inşallah. Azimliyim çok kararlıyım bu kilolar gidecek yalnız motiveye ihtiyacım var ben de aranıza katılabilir miyim?

8. Takıma bekliyorum canım

merhaba bende zayıflamak istiyorummmmm.desteğe ihtiyacım var .takip edilmem lazım beni harekete geçiren birşeyler olması lazım..87 kiloyum ve 65 olmam lazım.birlik olursak bunu başaracağıma inanıyorum:)

Merhaba geçen hafta cuma takımlarından bir takıma katılarak diyete başladım. Fakat biraz sessiz sakin kalan bir takım olduğu için yeterince motive olamıyorum. Ben hafta içini kaçamaksız sürdürsemde hafta sonu çabuk yoldan çıkıyorum. Aktif bir takıma geçiş yapmak mümkün ise takım değiştirmek istiyorum.

Hangi takımdan ayrıldın bilmiyorum.7.takıma gele bilirsin güzelim

eger takimina bildirdiysen bizim takima bekleriz canm

Selinim haklı takımına bildirdin mi durumu güzelim?yanlış anlama olmasln sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…