Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba,

Ben 25 yasindayim. Boy: 169 kilo:72
Calistigim icin cok aktif bir yasantim yok ama her gun veya gun asiri pilates yapiyorum.

60 kiloya dusmek istiyorum. Universitede aldigim 10 kiloyu vermek istiyorum.

Takiminiza beni de alir misiniz? :)

Merhaba,

Ben 25 yasindayim. Boy: 169 kilo:72
Calistigim icin cok aktif bir yasantim yok ama her gun veya gun asiri pilates yapiyorum.

60 kiloya dusmek istiyorum. Universitede aldigim 10 kiloyu vermek istiyorum.

Takiminiza beni de alir misiniz? :)
4.takıma gelebilirsin :)

Selam 79 kiloyum 1.58 boyundayim kilo vermek istiyorum gecen sene dukan diyeti yaptim 83ten 73e dustum sonra kilo vermem durdu 1 kutusu hala duruyor ama bende artik bi ise yaramiyor

selamlar 32 yaşındayım yaklaşık 2 yıl önce doğum yaptım ve çok kilo aldım(66 kilo ile hamile kaldım 86 ile doğuma girdim. doğumdan sonra 73 e kadar düştüm.sonra süt olsun diye çılgınca yiyince hoppp 85 olmuşum.) 2 yılda 65 e indim.ama ben 55 olmak istiyorum ve artık azmimi ve irademi kaybetmek üzereyim. beni de aranıza alırmısınız?

6. Takima gel canimm.. Seve seve aliriz aramiza:)

Ben de katılmak istiyorum. 22 kilo verdim ama daha 10 kg fazlam var ve kilo veremediğimi düşünerek akapunktura başladım. Bi haftada biraz kilo verdim ancak yine de bişeyler yapmam gerektiğini hissediyorum.

Bende katılmak istiyorum. Yaşım 21. Kilom 69. Boyum 167. 55 kilo olmak istiyorum. 18 yaşında 85e 90a kadar çıktım diyet ve spor yaparak 69a düştüm şimdi tekrar diyete ve spora başlamak istiyorum. Çokçada motivasyona ihtiyacım var diyet yapmaktan bıktım birtürlü cesaret edemedim. Sizden destek alıcam iradem kuvvetlidir 2 ayda 14 kilo verebilecegime inanıyorum destek motivasyon olursa

6.takima gel canim.. Destek motivasyon bizde bol bol var

herkese merhaba 31 yaşındayım. (160 cm boy) 8 ay önce doğum yaptım hamilelik öncesi kilom 52 idi doğum sonrası 63 oldum kendi çabamla yaklaşık iki aydır sadece ekmek ve şekeri keserek 58 e düştüm. 7 gündür yemek olayın adaha fazla dikkat ediyorum bol su içmeye özen gösteriyorum ve squat yapıyorum. yeniden 52 kiloya düşmeye vücudumu sıkılaştırmaya çalışıyorum. bende bir takıma katılmak istiyorumm

6. Takıma gel canımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…