Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar 29 yaşındayım 6 ay önce doğum yaptım.Hamilelik öncesi kilo 58, doguma girerken 74, şu anda da 68 kiloyum, boyum 1.67. Ilk 6 ay kilo vermek için diyet yapmadim.Hatta emzirirken 1-2 kilo aldım. Artık sütümüde azaltmadan yavaş yavaş zayıflamak istiyorum.

Merhaba
18 yaşındayım geçen yıl diyet+sporla 81.7 kilodan 58.3 kiloya indim bu yaza kadar kilomu korumuşken bu yaz tekrar kilo almaya başlayıp şu an itibari ile 63.8 kiloyum. Boyum 1.70 . Üniversite 1. sınıfım yurtta kalıyorum siteye akşamları 20.00 den sonra girebiliyorum tekrar 80 lere çıkmak istemiyorum hedefim 55 kilo beni de takımınıza alırsanız çok mutlu olurum.

merhaba kızlar cok uzun zaman oldu 4. guruptan ayrılalı hedef kiloma gelmiştim ve mezun olmustum 2 yıl ıcınde 4.5 kılo aldım vermek ıstıyorumm su anda 56 kıloyum beni kabul edicek takım varmı

merhaba kızlar cok uzun zaman oldu 4. guruptan ayrılalı hedef kiloma gelmiştim ve mezun olmustum 2 yıl ıcınde 4.5 kılo aldım vermek ıstıyorumm su anda 56 kıloyum beni kabul edicek takım varmı

4. Takima gel buyur canim:)

4. Takima bekleriz canim:)

Selam...
Birkaç ay içinde 5-6 kilo vermek istiyorum. Boyum 172 ve 67 kiloyum. Daha önce 50'lere düştüğüm oldu ama bana hiç yakışmadığına karar verdim.
Hamilelik planım var o yüzden en azından 5 kilo verip hamile kalmak istiyorum kendimce dengeleyeceğim böylece.

Bana da yer var mı aranızda

Slm 18 yasinda 170 boyunda 72 kiloyum bende aramiza katilmak istiyorum. Hedefim 55 kilo olmak.

Slm arkadaşlar 6 ay önce doğum yaptım boyum 1.60 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo verdim 85.50 kiloyu suan bende aranıza katilmak istiyorum.

Slm 18 yasinda 170 boyunda 72 kiloyum bende aramiza katilmak istiyorum. Hedefim 55 kilo olmak.

Slm arkadaşlar 6 ay önce doğum yaptım boyum 1.60 2 haftadır diyet yapıyorum 2 kilo verdim 85.50 kiloyu suan bende aranıza katilmak istiyorum.

deniztir @bo6378 C cavapa kızlar azimli ve gerçekten kararlıysanız 3. takıma beklerim :)

merhaba ben de katılmak istiyorum gruplara hangi takımda yer var acaba? hamile kalmak istiyorum ama öncesinde acil 10 kg vermem lazım

Selam kızlar yas: 22
kilo: 77
Boy: 1.67
Daha once 84den 72 ye düşmüştüm 3-4 aydır aldım yine kiloları 77 oldum ve zayflamak istiyorumm
Hedef: 65 aranıza katılabilir miyimmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…