Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam, 28 ywşındayım 5 aylık anneyim. Hamile kaldığımda 56 kiloydum 85 den sonra tartılmadım 30'kilodan fazla aldım . Şu an 69 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum. Çok kolay kilo veren ve spor yapan bir insandım. Bebekle tek başıma ne yapacağımı nereden tutacwğımı şaşırdım emzirn anneler ve zayıflama tecrübelerine ihtiyacım var.

4. takıma beklerim canım

Merhaba ben 28 yaşındayım 1 yıldan beri 10 kilo aldım 2 çocuğum var ev hanımıyim diyete başlıyorum motive olmak için burayı istiyorum

slm. henüz 41 günlük anneyim. 170 cm, 86,8 kgyim. hamileliğe 87 kg ile başladım. şu an başladıgım noktadayım. burda daha iyi motive olacağımı düşünüyorum. benide aranıza alın

Ben de katılmak istiyorum Günlüğüm var ama tek başıma sıkılıyorum ne yazık ki..
Boyum 1.68
Kilom dünkü 83.6
Yaşım 22 .6 aylık prensesim var emziriyorum.
Hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum

5. takıma bekliyoruz canım

Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel tatlım

Bende bir gruba katılmak istiyorum.
Tip 1 diyabet yani şeker hastasıyım ömrüm diyetle geçiyor ve hergün 5 kez iğne oluyorum. Evlendiğim Zaman 49 kiloydum ve Zaman içerisinde yüksek giden şeker dolaylısıyla daha dazla iğne yapmaktan 58 kiloya çıktım bende kilometrekare istiyorum ve hedefim 50 52 olmak. Benide bir gruba yönlendirebilir misiniz? Boyum 1.65 29 yaşındayım.

Selam bende 1.63 boy ve 77 kiloyum bir turlu motive olup baslayamiyorum eğer gaza gelirsen çok iyi kilo verecegime inaniyrum artik.çok bunaldim lütfen benide alin gruplardan birine çok ihyiyacim var iki çocuk annesiyim bende lutfen

Buarada kilo almam ikinci bebeğine hamile kalmamla basladi sonra kilo verdima ama ikinci bebegimden donra aldigim kilolari veremedin geçen sene 67 ye indim ama babam vefat ettiği için üzüntüden geri aldim simdi 77 yim ve veremiyorum bir turlu (((((((

Eğer düzenli paylaşım yapabilirim dersen 9.takıma gel cnm

Boyum 160 65 kiloyum hedef 55 19 aylik oglum var ve emziriyorum. 1 haftadir aksam spor salonuna gidiyorm diyeti oturtamamsdm burdaki hirsla oda olcak ins

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…