Kostüm geliyorum hemmen4. takıma beklerim canım
4. takıma beklerim canımSelam, 28 ywşındayım 5 aylık anneyim. Hamile kaldığımda 56 kiloydum 85 den sonra tartılmadım 30'kilodan fazla aldım . Şu an 69 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum. Çok kolay kilo veren ve spor yapan bir insandım. Bebekle tek başıma ne yapacağımı nereden tutacwğımı şaşırdım emzirn anneler ve zayıflama tecrübelerine ihtiyacım var.
4. takıma bekliyorum canımMerhaba ben 28 yaşındayım 1 yıldan beri 10 kilo aldım 2 çocuğum var ev hanımıyim diyete başlıyorum motive olmak için burayı istiyorum
Merhaba ben 28 yaşındayım 1 yıldan beri 10 kilo aldım 2 çocuğum var ev hanımıyim diyete başlıyorum motive olmak için burayı istiyorum
4. takıma bekliyorum canım
slm. henüz 41 günlük anneyim. 170 cm, 86,8 kgyim. hamileliğe 87 kg ile başladım. şu an başladıgım noktadayım. burda daha iyi motive olacağımı düşünüyorum. benide aranıza alın
5. takıma bekliyoruz canımBen de katılmak istiyorum Günlüğüm var ama tek başıma sıkılıyorum ne yazık ki..
Boyum 1.68
Kilom dünkü 83.6
Yaşım 22 .6 aylık prensesim var emziriyorum.
Hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel tatlımBen de katılmak istiyorum Günlüğüm var ama tek başıma sıkılıyorum ne yazık ki..
Boyum 1.68
Kilom dünkü 83.6
Yaşım 22 .6 aylık prensesim var emziriyorum.
Hamile kaldığım kiloya 65e dönmek istiyorum
Kusura bakma toplightım aynı anda yazmışız5. takıma bekliyoruz canım
önemli değil tatlımKusura bakma toplightım aynı anda yazmışız
Selam bende 1.63 boy ve 77 kiloyum bir turlu motive olup baslayamiyorum eğer gaza gelirsen çok iyi kilo verecegime inaniyrum artik.çok bunaldim lütfen benide alin gruplardan birine çok ihyiyacim var iki çocuk annesiyim bende lutfen
Eğer düzenli paylaşım yapabilirim dersen 9.takıma gel cnmBuarada kilo almam ikinci bebeğine hamile kalmamla basladi sonra kilo verdima ama ikinci bebegimden donra aldigim kilolari veremedin geçen sene 67 ye indim ama babam vefat ettiği için üzüntüden geri aldim simdi 77 yim ve veremiyorum bir turlu(((((((
Elimden geleni yaoarim hemen geliyorum:)))Eğer düzenli paylaşım yapabilirim dersen 9.takıma gel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?