- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
10.takıma gel canımBoyum 160 65 kiloyum hedef 5519 aylik oglum var ve emziriyorum. 1 haftadir aksam spor salonuna gidiyorm diyeti oturtamamsdm burdaki hirsla oda olcak ins
Bana neden cevap yazmıyorsunuz ?
2. Takima bekleriz canim.Merhablar eger kabul edrsenz bende katılmak isterm boyum 1.70 83 kiloyum 8 aylık bebegm var emziryorum bi kç gundur yediklerime dikat etmeye çalisyorum ama tam yapamadim surekli tatli yeme istegı duyuyorum bide yarm saate yakin egzersiz yapmaya bşladm
Tamam geliyorum2. Takima bekleriz canim.
Ortak kurallar var her cuma tartı günü düşünürsen 10.takıma beklerimTakım olayı nasıl oluyor buraya yeni üye oldum 23 yaşındayım boyum 160 kilom 80.500
79 kg yim beni de alın lütfen4. takımda da 2 kişilik yerimiz olacak bu hafta, paylaşımı sürekli olacak kilosu 70 in üzerinde olan arkadaşları bekliyoruz takımımıza.
ben 1.68boy ve 70 kiloyum zayıflamak için herşeyi yapıyorum sanırım biraz rekabete ihtiyacım var benide aranıza alırsanız çok memnun olurum
kızlar 5. takıma bekliyoruz kardelenbtl senin alıntıladığın mesaj cok eskiye ait 5. takımfa yerimiz var bekliyoruz79 kg yim beni de alın lütfen
2. Takima beklerim canim.Selam arkadas lar
Boy 1.60
Kilom 81.1
Kararliyim 65 e dusucem grubunuza alirsaniz memnun kalirim
Cevabinizi bekliyorum motive olmak icin cok ihtiyacim var
Tesekurler hemen oradayim2. Takima beklerim canim.
3, takıma gel canım tanışalımmerhaba ben de bende.benimde 10 kilo vermem lazım.beni de gruba alın ama gruba girmek icin napmam gerektiğini bilmiyorum.yeni üyeyim
7.takıma gel canım.Merhaba bende katılabılır mıyım pazar gunu basladım dıyete 109,7 ıle basladım 107,7 m su an 164 boy 24 yas bı cocuk annesıyım 8 aylk bebegım var spor yapıyorum ılk hedef 75 ıkıncı hedef 55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?