Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhablar eger kabul edrsenz bende katılmak isterm boyum 1.70 83 kiloyum 8 aylık bebegm var emziryorum bi kç gundur yediklerime dikat etmeye çalisyorum ama tam yapamadim surekli tatli yeme istegı duyuyorum bide yarm saate yakin egzersiz yapmaya bşladm

2. Takima bekleriz canim.

Takım olayı nasıl oluyor buraya yeni üye oldum 23 yaşındayım boyum 160 kilom 80.500

ben 1.68boy ve 70 kiloyum zayıflamak için herşeyi yapıyorum sanırım biraz rekabete ihtiyacım var benide aranıza alırsanız çok memnun olurum

Herkese merhabalar ben betül 1.65 boyunda 79.2 kiloyum... 58 kg idim son iki sene de çok fazla kilo aldım ve artık kilolarıma dur demek eski kıyafetlerimi giymek 46 beden den düşmek istiyrum...beni de grubunuza alırsanız çok memnun olurum ...zayıflamak için kayıt oldum ve çok istiyorum...

Selam arkadas lar
Boy 1.60
Kilom 81.1
Kararliyim 65 e dusucem grubunuza alirsaniz memnun kalirim
Cevabinizi bekliyorum motive olmak icin cok ihtiyacim var

merhaba ben de bende.benimde 10 kilo vermem lazım.beni de gruba alın ama gruba girmek icin napmam gerektiğini bilmiyorum.yeni üyeyim

merhaba .1.65 boy.64 kiloyum.ara sıra diyet yapıp 58 e düşüp tekrar 64leri 65 i gören biriyim .5 ay sonra düğünüm var hedefim 56.benide aranıza alırsanız sevinirim =))

Merhaba bende katılabılır mıyım pazar gunu basladım dıyete 109,7 ıle basladım 107,7 m su an 164 boy 24 yas bı cocuk annesıyım 8 aylk bebegım var spor yapıyorum ılk hedef 75 ıkıncı hedef 55

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…