3.takıma gel canım kilon azmış ama kısa sürede verip mezun olursunmerhaba .1.65 boy.64 kiloyum.ara sıra diyet yapıp 58 e düşüp tekrar 64leri 65 i gören biriyim .5 ay sonra düğünüm var hedefim 56.benide aranıza alırsanız sevinirim =))
Kaç kilosun ki kuzum?verecek kilon çoksa her türlü kurala uyarım yeterki kilo vereyim diyorsan 7.takıma gel canım...Merhaba forumda yeniyim bende zayıflamaya calısıyorum kendimce bir ayda 3,5 kilo verdim cokta bişey yapmadım paket ürün pilav makarna kestim ama daha vermem gerekiyo her cuma mı tartılıyosunuz?
Tesekkür ederim cvbınız için burda yenıyım kuralları bilmiyorum boyum 1.65 67,5 kilodan 64 e düştüm hedefim 58 dogum kilolarımdan kurtulmaya calısıyorumKaç kilosun ki kuzum?verecek kilon çoksa her türlü kurala uyarım yeterki kilo vereyim diyorsan 7.takıma gel canım...
7.takıma gel de orada konuşalım güzelim...Tesekkür ederim cvbınız için burda yenıyım kuralları bilmiyorum boyum 1.65 67,5 kilodan 64 e düştüm hedefim 58 dogum kilolarımdan kurtulmaya calısıyorum
Gel canım 10.takımaMerhaba ben de doğduğunda beri kilolu ve kilo problemi olan ve bu zor problemi mi 38 yıldır çözememiş. Çoğu zaman ikinci planda olduğunu düşünen birisiyim.sag sen zayıf biri olsaydım birçok konuda daha aktif ve cesaretli olacağımı düşünen birisiyim. Birçok arkadaşım gibi yedikten sonra eşşekler kadar pişman olan birisiyim.Birçok insan özgür hareket ederken ben bir kalipta sıkışmış hissediyorum.YETER ARTIK diyorum ve diyete sizlerle devam etmek istiyorum. Beni de aranıza katin
5. takıma bekleriz canım azimliysenMerhaba Aarkadaşlar bende 1.55 boyunda 66 kiloyum 8 aylık bir bebeğim var ve kilolar tahmin edersiniz ki doğum sonrası kiloları kaldı bi dönem vermeye başlamıştım 62 ye düştüm ama tekrar 66 ya çıktım şimdilik ilk hedefim 55 kiloya inmek sonra duruma göre 50leri görmek istiyorum tekrar benide aranıza alırsanız cok memnun olurum :)
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnmMerhaba arkadaşlar,ben 1.61 boyunda,93 kiloda gördüğünüz resimle artık alakası olmaan tombik biriyim.2 çocuk annesiyim doğum sonrası üzerimde kalan bu kiloları göndererek yaşıma uygun görünmek ve yaşamak istiyorum.Bana destek olabilecek cesartlendirecek,azimlendirecek arkadaşlara çok ihtiyacım var.Beni de aranıza alırsanız çok mutlu olacağım.
Çok hızlısın yaAzimli ve kararlıysan 9.takıma gel cnm
Çok hızlısın ya
Pusuda bekliyodun Dimii
Yemezlerrr
Ya valla pusu kurdum ama olmuyor yinedePusuda bekliyodun Dimii
Yemezlerrr
bizim takımda kimse kalmayacak bu gidişle ya 6 kişi falan kaldık yeni üye yakalayamadigimdan gece mesaisi yapıyorum oda olmuyorbitek ben gece mesaisindeyim sanıyordum
Gözden kacmıştır canım 1. Takıma bekleriz amaDaha önce bildirdim ama beni kimse takıma almadı pzt diyete başladım çokta güzel gidiyorum hırslıyım 87 kilo ile başladım hedefim 62 kendime 4 ay verdim bu azimle 4 ayda 25 kilo gidecek
Tamam hemen geliyorumGözden kacmıştır canım 1. Takıma bekleriz amagel orda konuşalım
Bu seferde sen kaptin pusudaydimGözden kacmıştır canım 1. Takıma bekleriz amagel orda konuşalım
Takım üye savaşlarıBu seferde sen kaptin pusudaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?