- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Bizim takim issizlaşti taze kana ihtiyaç varTakım üye savaşları
ya bizimki direk üye azligiBizim takim issizlaşti taze kana ihtiyaç var
ilk defa kaptım ama daha gelmedi kiAnam yine mi kaptinizhemde gözden uyemi kaçmış olacak iş degil
O zaman sıraya girelim liste yapalım kime üye lazım sırayla yönlendirelim her takımaElleşmeyin artik siradaki benim
Süper fikir süperO zaman sıraya girelim liste yapalım kime üye lazım sırayla yönlendirelim her takımasıradaki üye size sonra erigim e sonra bize olsun nasıl fikir
3.takıma gel canım hemen tanışalımselamlar hekese zayiflama istegi konusda tecrubeli fakat bu zayiflama gruplarina nasil girecegim konusunda tecrubesizim yardimci olursaniz sevinirim
33 yasinda 2 yasinda minnos bir kizin annesiyim 92 kiloyum malesef ama 20 kilo vermek isteyen ve de verecek olan biriyim
9. takima gelebilirsinslm kizlar daha once 14.takimdaydim galiba. fakay yazamadim. simdi ne yapmam lazim tekrar baslamak istiyorum
1. Takıma geldin ya canım oraya gel istersenMerhaba hanımlar iyi akşamlar bende zayıflamak istiyorum boy 162 kilom 60.4 benide aranıza alırsanız sevinirim
14. Takima gel canim :)slm bende 28 yasındayım.boyum 163 bir kac senedir sürekli 60 la 70 kilo arasında alıp veriyorum.bu kez kararlı bir sekilde 59 a inmek istyorum ama bünyeme zarar vererek veya acı cekerek istemiyorum.
suan kilom 69,8 yani 70 ....beni de alınnnnnn :)
1.takıma bekleriz canimSelam herkese yıllardır buraya üyeyim ama hiç zayıflama takımlarına girmek aklıma gelmedi. Motivasyon,destek , dostluk ve tabii ki zayıflamak için ben de katılmak istiyorum. 30 yaşındayım 5 yaşında bir kızım var 1.65 boyunda 73 kiloyum ve 55 e düşmek istiyorum. Daha önce birkaç ay süren diyet deneyimlerim oldu ama istikrarı sağlayamadım umarım bu şekilde başarırım. Ee şimdi napmam gerek:))
1. Takıma gel tanışalım cnmHerkese iyi akşamlar. Ben Büşra. 18 yaşında 1.70 boyunda 72 kilo bir genç kızım. Öğrenciyim ve yurt dışında yaşıyorum. Bende kilo vermek istiyorum. Hedefim 5 ayda 17 kilo vermek ve daha sonrasında bunu korumak. Benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?