Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar bende gruba katilmak istiyorum baya oldu tartilmayi ama enson 96 falandim boyum 161

Burada herkesin birbirine verdigi motivasyonla zahiflayacagima inaniyorum

Hayirli geceler olsun bende kilo vermek isteyenlerden boy 1.56 kilo 71 bolgesel kiloluyum su an gebelik için tedavi goruyorum bu ay ki sonuca göre baslamak istiyorum beni de araniza alirmisiniz

Günaydın kızlar , 65 kilo civariyim boyum 164 , 56 kilo olmak istiyorum ama motivasyon a ihtiyacım var . Bende size katılabilir miyim?

Hayirli geceler olsun bende kilo vermek isteyenlerden boy 1.56 kilo 71 bolgesel kiloluyum su an gebelik için tedavi goruyorum bu ay ki sonuca göre baslamak istiyorum beni de araniza alirmisiniz

Günaydın kızlar , 65 kilo civariyim boyum 164 , 56 kilo olmak istiyorum ama motivasyon a ihtiyacım var . Bende size katılabilir miyim?
7. takıma gelin kızlar

Arkadaslar boyum 161 yasim 27

Bugunku menum
Kahvalti (evden erken ciktigim icin yapamadim

Ögle:2-3 yemek kasigi bezelye

Akşam: 3-4 yemek kasigi guvec 3 kasik yogurt 1 el buyuklugunde haslanmis et
1 mandalina

Not:tartilir tartilmaz kilomuda yazacagim bu aksam

10.takima gel canim

Canim 14. Takima gelmiştin dün oraya yazman lazim menunu

Arkadaşlar 30 yaşındayım, 161 boy ve 64 kiloyum. İki çocuk annesiyîm doğum sonrası aldığım kiloları vermek ve 55 kilo olmak istiyorum. Kilo verme konusunda çok azimliyim ilk doğumumda aldığım bütün kiloları verip 55 kilo olmayı başardım bu sefer de yapacağıma eminim. Yarışma ortamıyla keyifli bir şekilde bu kilolardan kurtulmak istiyorum

10.takima gel canm

arkadaşlar merhaba...inanın bu yazıyı yazmaya çok zor karar verdim.
30 yasımdayım. boyum 1.74 güncel kilomdan emin değilim korkuyorum tartılmaya
daha önce 5. takım da 3 ayda 15 kılo kadar vermiştim.
tabı seneler içinde geri aldım kilomu ve bir süredir tekrar zayıflamaya calısıyorum.82 kiloydum 71 e kadar dusmustum ama suan hormon ılacının da etkısıyle tekrar şişiyorum ve 73 olmusumdur.
takımlara gırmek ıcın emin olmayı bekledım.çünkü kuralları biliyorum
takımlara kabul edılırsem tartılacagım.

şuan bebek için tedavi sürecindeyım.kilo vermek zorundayım.
eskıden oldugu gibi benı de tekrar aranıza alırsanız çok sevinirim.

14. Takima gel tatlim

Kızlarrrr,
Bu yazıyı okudum bir diyet grubuna üye olmaya karar verdim. Tam 68 kilo olmuşum ( Beni de aranıza alın lütfen lütfen lütfen İlk defa 60'ı geçtim.
29 yaşındayım 1.65 m boyum var.

Beni de bir takıma dahil edin lütfen

1. Takıma gelebilirsin canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…