Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar
eski yarışmacılardanım, uzun bir aradan sonra tekrar yarısmak istiyorum. aranıza katılabilir miyim? :)

Bend e katilmak istiyorum hanımlarrr 72.7 kiloyum şuanda diyet ve evde spor yapıyorum 1 aydır 77.1 den bu kiloya düştüm beni de aranıza alınnnn

merhaba kızlar.
çok acil disiplin altına almam lazım kendimi.
bu yüzden buradaki takımlara girmem lazım.
170 boyunda ve 85 kiloyum.

Kilom fazla değil ama istediğim kiloya inmek için azmimi kaybettim aranıza gelebilirmiyim.
168 boy 56kiloyum..53olmak istiyorum tekrar.ama vericek kilo az olunca vermekte zorlaşıyo iyice..ipin ucunu kaçırmak istemiyorum yine..

Kilom fazla değil ama istediğim kiloya inmek için azmimi kaybettim aranıza gelebilirmiyim.
168 boy 56kiloyum..53olmak istiyorum tekrar.ama vericek kilo az olunca vermekte zorlaşıyo iyice..ipin ucunu kaçırmak istemiyorum yine..
kilo problemin pek yok ama motivasyon için 5. tskıma gelebilirsin

Merhaba güzel insanlar,
Ben de yarışma ruhunu seven bir insan olarak aranıza katılmak istiyorum. 25 yaşında, 168 cm boyunda, ve maalesef 81,1 kiloyum. (Bundan tam bir hafta önce hayatımda gördüğüm eeeen yüksek kilomu yani 84,2 yi görünce direkt zayıflama kararı aldım. Bir hafta oldu bugun ve 3,1 kilo verebilmişim anca 20 ağustosta evleniyorum, o nedenle motivasyona ihtiyacım var, ağustosa kadar 58 kilo olmayı hedefliyorum, zor ama başlamak başarmanın yarısıdır, buna inanıyorum... ) Beni de aranıza alır mısınız?

7. takıma beklerim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…