Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katilmak istiyorum 10 kilo fazlam var 160 boy 67 kiloyum spor yapıyorum ama abur cubur çok yiyorum kendimi frenlemem motive olmam lazimmm

Merhaba, ben de aranız a katılmak istiyorum, çok motivasyona ihtiyacım var. 10 aylık bir kızım ve doğumdan kalan kilolarım var. 1,62 boyunda 69.2 kiloyum. Bir kaç kez diyetisyene gittim, çok meşgul olduğunmdan bıraktım, düzenli takipteyken kilo verebiliyorum ancak...

Azimliysen ve kurallara uyarım diyosan 9.takıma gel cnm

merhaba
ben birkaç sene önce 4. takımda yarışmıştım. 30 kiloya yakın bir kilo verdim ve mezun oldum. Bir dönem 4. takım kaptanlığını da yapmıştım. Daha sonra sanırım kilo almaya başlayınca tekrar takıma dahil oldum fakat ailevi sorunlarım yüzünden zor günler geçirdim ve buraya gelemedim. Diskalifiye olmuş olabilirim tam da bilmiyorum. Şimdi 78 kilo civarına çıktım yeniden ve kilo vermek için burada yakaladığım motivasyonu bir türlü yakalayamıyorum. Kurallar nasıl işleyecek bilemiyorum fakat tekrar takıma dahil olma şansım olursa çok memnun olurum. Sevgiler

canım istersen 5. takıma gel bi bakalım diskalifiye listesinde görünmüyorsun bu arada

1 65 boyundayım 73 kiloyum çocukluğumdan beri hep kiloluydum 17 yaşındayken kendimi çok sıkı bir diyete sokarak 100 kilodan 53 kiloya indim hamile kaldığım için 80 kiloya çıktım doğum sonrasında 7 kilo verebildim (6 ay içerisinde) tekrar sıkı bir diyete girip daha hızlı kilo verip eski formuma dönmek istiyorum takım ruhu beni daha azimlendirebilir beni grubunuza alırsanız sevinirim.

7. Takıma beklerim canım

merhabalar... 23 yaşındayım 60 kiloyum 1.58 boyum geçen sene 68 kilodan 58 e indim. şimdiki hedefim 50 kilo olmak.
Diyete ve spora başlayıp sağlıkı bir şekile kilo vermek istiyorum. Abur cubur çok yiyorum o yüzden kilo alıyorum inşallah bu abur cuburuda bırakıcam. Hep birlikte takım ruhuyla kilo vermek istiyorum beni grubunuza alırsanız çok mutlu olurumn

7. takıma beklerim canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…