Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar boyum 1,62 kilom 80 kg 1sene önce 96 kg daha yeni verdim çocukluğum zayıftı şise döneminden sonraki kilo aldım fakat o kiloluları spor ve diyet ile 50 kg düştüm taki evleninceye kadar evlenince tekrar aldım malesef bunu hiçbir zaman araştırma gereği duymadım şuan tip 2 diyabetim oyüzden kilo almışım şuan Karatay ve spor ike 96 kg 80 kg düştüm

14. Takima gel canim

Arkadaslar,acilen yardima ihtiyacim var.
Daha 1.5 ay once 50 kiloyken,simdi bakiyorum cok genislemisim,kiyafetlerim uzerime zorla giriyor,arkadaslar,tartilmaya cesaret edemiyorum,kilo vermeliyim,motivasyon sifir@!!!!!yardim lutfen

Arkadaslar,acilen yardima ihtiyacim var.
Daha 1.5 ay once 50 kiloyken,simdi bakiyorum cok genislemisim,kiyafetlerim uzerime zorla giriyor,arkadaslar,tartilmaya cesaret edemiyorum,kilo vermeliyim,motivasyon sifir@!!!!!yardim lutfen
10.takima gel canim

merhabalr daha önce 14. takımdan mezun olmuştum fakat hamile kaldım ve tekrar kilo aldım 79 ile doğumdan döndüm 6 ay oldu çabalarımla en son diyetisyen kontrolünde (geçen cumartesi)65.3tüm emzirdiğim için yavaş yavaş kilo veriyorum diyetisyene gidiyorum motivasyon için yeniden bir gruba katılmak istiyorum beni aranıza alırsanız sevinirim

Ne zaman mezun oldun peki hatırlıyor musun ?

Arkadaşlar mrb. 24 yaşındayım. Boyum 1.65 şu anda 82 kiloyum. 2 yıl önce 60 kiloya düşmüştüm fakat tekrar aldım verdiğim bütün kiloları. Şu anda çok fazla motivasyona ihtiyacım var. Lütfen bi el atın

1. takıma gel canım konuşalım orda

Merhaba... Şu anda 64 kiloyum ve ideal kilom 53 . Evlendiğimde 50 kiloydum , doğumlardan sonra aldığım kilolar kaldı ... hedefim ilk etapta 55 kilo olmak ... Kıyafetlerimin çoğu üstüme olmuyor maalesef , acilen zayıflamam lazım ...

7.Takıma gel canım

Merhaba daha önce hamile kalıp 40 kilo aldım ve 36 verdim şimdi yine doğum Yaptım ve 20 kilo vermem lazım hangi gruba dahil olayım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…