- 1 Kasım 2012
- 6.379
- 10.803
- 298
7. takıma beklerim canımMerhaba daha önce hamile kalıp 40 kilo aldım ve 36 verdim şimdi yine doğum Yaptım ve 20 kilo vermem lazım hangi gruba dahil olayım
7.takıma gel canımMerhaba 178 cm boyunda 112 kiloyum. Artık tombik değil zayıf bi hatun olmak istiyorum. Yarışmaya katılmak istiyorum
Süper teşekkürler7.takıma gel canım
14. Takima gel tatlimMerhaba kizlar. Ben 157boyunda 33yasinda ve69.5kiloyum. (Gecen hafta).7aylik bebegim var.emziriyorum cok kati diyetler yapamiyorum.Bende zayiflamak istiyorum.Araniza alirsaniz sevinirim.
Baslangıc kilom:74
hedef:56
Hemen geliyorum14. Takima gel tatlim
Banucum boş dönme ben geliyim istersenBen pusuya yattım ya gelen olmaz şimdiTaze kan aranıyor takımımıza yokmu katılmak isteyen hanımmmm
( 8.Takımın kaptan vekili)
Banucum boş dönme ben geliyim istersen
Sen gel 10.takıma iradede sporda olurGünaydın kızlar. Ben 1.60 boyunda ve 80 kiloyum, 1 ay kadar sonra 2. Hamilelik düşüncem var. Bu yüzden acil olarak en az beş altı kilo vermem lazım. Zor kilo veren bir yapım, hamurişine iradesiz bir midem, tüm gün okulda olduğum için sporsuz bir hayatım var. Yine de beni kabul eder misiniz?
Geliyorum hemenSen gel 10.takıma iradede sporda olur
5. takıma bekleriz tatlımBende zayıflamak istiyorum arkadaşlar. Kilom 80.5 maalesef. Sigarayı bıraktım 5 ayda 10 kilo almayı başardım. Hangi takım müsaait?
1. Takıma gel tanışalım canım.Merhaba hanimlar,
Ben aylardır hatta yıllardır her türlü sağlıklı zayıflama metodunu yalayıp yutmuş biri olarak hicbitsekilde yıllar önce 17 yaşında olduğum 55kg ya düsemedim.
Süper bir şekilde başlıyorum ancak motivasyonu düşüyor ve yarıda kaliyor. Uzun süre direndim ama buraya gelmeye karar verdim. 155 boyunda şuanda 62 kg yum. İki ayda 3 kilo aldım yine. Çok mutsuzum. Bu ay yada gelecek ay hamilelik düşünüyorum ama aldığım kilolarda bende sıkıntı yaratti. Sizlere katılıp 50 kg ya inmeyi hedefliyorum. İnsülin direnci var ve karbonhidratlara çok düskünüm. Ekmeksiz yapamiyorum. Ama yememek gerektigini de biliyorum. Bana destek verebilirmisiniz?
1. Takıma gelebilirsin canimMerhaba kızlar 3aydır diyetteyim be 74den 66,5 a düştüm çok iyi gidyrdu diyetim ama şu ara boşladım iyice irademe hakim olamıyorum hedefim 60 a düşmek hangi takıma geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?