Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhabalar suanda yanik yanik kendimi bir takima atma cabasindayim sesimi duyun lutfen:)
boy 168 kilo ac ve ustsuz sabahlari 65.5 2 ay falan once 70dim 65 e dustum ama simdi daha kararliyim bikac kilo daha vermeliyim bu tarz gruplarla anca verebilirim

7.takıma gel canım.

Merhaba ben evlilik öncesi 54 kg idim. Hataya gelin geldim.bilen bilir yemekleri çok güzel. 58 kg ile hamile kaldım. 80 kg ile doğuma girdim.1 yıl sonra 63 kg iken tekrar hamile kaldım. 73 kg iken 7 ayımda erken doğum yaptım. Bu aralarda sürekli şok diyetlere metabolizmamin anası ağladı. Şu an 70 kiloyum.kendimden nefret ediyorum resmen. Etrafımdaki insanlarda bıktı kilo muhabbetinden.yardım please.ise başlamadan eskiye dönmek istiyorum.

3. Takima gel cnm

Demek hataya gelin gittin :) bende hatayliyim gel canim :)

Merhaba,

Yaşım 29. Sürekli oturarak çalışıyorum. Egzersiz yapmadığım için daha fazla kilo almaktan da korkuyorum. Şuan 55.5 kiloyum. Hedeflediğim kilo 51.5 kilo.

Merhaba,

Yaşım 29. Sürekli oturarak çalışıyorum. Egzersiz yapmadığım için daha fazla kilo almaktan da korkuyorum. Şuan 55.5 kiloyum. Hedeflediğim kilo 51.5 kilo.
Vermen gereken kilo çok azmış, motivasyon için 2. takıma gelebilirsin canım.

Merhabaalaar 26 yasimdayim 2010da 13.takimdan mezun oldum 57.4 kgyla. Kilomu korudum taaaki hamile kalana dek martta dogum yaptim su an 78 kiloyum. Emzirmiyorum o nedenle yeniden baslamaya karar verdim hedefim 57. Bos takim varsa katilmak istiyorum. O zamanki rumuzum lafraisedi gerci 6 yil gectigi icin donusumde sikinti olmaz

7. Takıma gel canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…