Harika sende bendensin. 3. Takima gel cnm birlikte verelim kilolarimizi.28 yaşındayım. 10 yaşından beri kilolarda başım dertte. Defalarca sıkı diyet uygulayın 20-25 kg verip ideal kiloma indim fakat hiç bir zaman korumayı başaramadım
Şu an 87 kg ım.yeni anneyim.5aylık.be eşim artık beni bwğwnmiyor .
Boyum 1.67
Beni motive edecek yarışa katılmak istiyorum
Merhaba canım kurallara uyarım diyorsan 6. takıma beklerimKendimi bildim bileli koca göbekler köşeden ilk önce göğüsleri dönen bir bayanım. 25 yaşındayım. evliyim. 78 kilo 1,62 boy. Hedef 60 kg. bu sefer kararlıyım bende istiyorum. N Nana teşekkür ederim senin yazını görmeseydim böyle bir yarışmadan ömrüm boyunca haberim olmayacaktı. Benimde desteğe, motiveye ve takım arkadaşlarına ihtiyacım var.
Kendimi bildim bileli koca göbekler köşeden ilk önce göğüsleri dönen bir bayanım. 25 yaşındayım. evliyim. 78 kilo 1,62 boy. Hedef 60 kg. bu sefer kararlıyım bende istiyorum. N Nana teşekkür ederim senin yazını görmeseydim böyle bir yarışmadan ömrüm boyunca haberim olmayacaktı. Benimde desteğe, motiveye ve takım arkadaşlarına ihtiyacım var.
3. Takima gel canimMerhaba 11 aylık oğlum var hamile kalmadan önce 69 kiloydum şimdi 70 kiloyum boyun 1.58 cm yaşım 26
Yıllar yıllar boyu hiç bir diyet yapmadım irademe cok hakim olamıyorum
2 haftadır ekmek yemiyorum arada iki kez mantı yedim hamur olarak bu tartılmadım ama gram verdiğimi düşünmüyorum malesef
Yürüyüş yapmaya ve aletli jimnastik yapmaya çalışıyorum oğlumla oynarken suquart falan yapıyorum oda cok hoşlanıyor özellikle basen kalça problemim var
Bayram'da genç güzel bakımlı bi anne olmak istiyorum Ramazan da devam edicem ekmek yok artık
Merhaba canım azimliyim,kurallara uyarım diyorsan 6. takıma beklerim.Merhaba arkadaşlar...
her şey minik kızıma hamile kalmamla başladı.60 kiloyla hamile kaldım
76' yla doğum yaptım. Şu an kızım 1 yaşında 63' e kadar düştüm. Ama bu aralar deli gibi yemek yiyorum özellikle abur cubursu an 67 kiloyum eski kiloma dönmek istiyorum. Desteğe, motivasyona ve önemlisi yarışa hirsa ihtiyacım var. Çünkü yemek yememe konusunda kendime engel olamıyorum. Bu duruma dur demem lazım
Alışveriş kilo verince güzel dimiben de 6 ayda 63 den 56 a indim ama 1 aydır kilo veremiyorum, artık 50 olup alışveriş yapmak istiyorum
Zayiflamakta kararliysan 7. Takıma gelMerhaba, 18 yaşımdayım ve daha bu yaşta 73 kiloyum
Fakat zayıflamamakta son derece kararlıyım.
Merhaba, 18 yaşımdayım ve daha bu yaşta 73 kiloyum
Zayiflamakta kararliysan 7. Takıma gel
Onemli değil canım olur öylePardon tatlım çağırmışsın görmeden yazmıştım :)
Zayıflamamakta ????Merhaba, 18 yaşımdayım ve daha bu yaşta 73 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?