- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.314
- 798
- 45
7. takıma gel canım23 yaşındayım ve 15 kilo fazlam var arkadaşlar , motivasyonumu hemen kaybeden biriyim. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkürler. ^.^
8cu gunum diyette
Suan 57 kiloyum boyum 156 ve hedefim 48 olmak
14. Takima gelebilirsin tatlimm^.^Merhaba,
Yaklaşık 3 aydır sol ayak tarak kemiğimin kırılması sebebiyle evde yatmak durumunda kaldım. Tabi iyileşme sürecinde hareketsiz yatarken ve bol bol beslenirken de istemediğim kilolar aldım
Boyum: 1.67 civarı
Sakatlıktan önceki kilom: 55
Şuanki kilom: 63
Hedef kilom: 53
Vermek istediğim 10 kilo var. Günlük paylaşım yapabilirim, alçım 6 Haziran'da çıkarılacak ve hemen sağlıklı, sıkı bir diyete girişmek istiyorum, tabi arkadaşların da desteğiyle. :)
Uzun yıllar önce diyet gruplarında yarışarak ortalama 8-9 kilo vermiştim ve hedefime ulaşmıştım. O yüzden yeni bir üyelik alarak tekrardan aranıza katılmak istedim. ^.^
26 yaşındayım, yeri olan aktif bir gruba dahil olmak isterim..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.224023/page-14834#post-46792454Merhaba,
Yaklaşık 3 aydır sol ayak tarak kemiğimin kırılması sebebiyle evde yatmak durumunda kaldım. Tabi iyileşme sürecinde hareketsiz yatarken ve bol bol beslenirken de istemediğim kilolar aldım
Boyum: 1.67 civarı
Sakatlıktan önceki kilom: 55
Şuanki kilom: 63
Hedef kilom: 53
Vermek istediğim 10 kilo var. Günlük paylaşım yapabilirim, alçım 6 Haziran'da çıkarılacak ve hemen sağlıklı, sıkı bir diyete girişmek istiyorum, tabi arkadaşların da desteğiyle. :)
Uzun yıllar önce diyet gruplarında yarışarak ortalama 8-9 kilo vermiştim ve hedefime ulaşmıştım. O yüzden yeni bir üyelik alarak tekrardan aranıza katılmak istedim. ^.^
26 yaşındayım, yeri olan aktif bir gruba dahil olmak isterim..
14. Takima gelebilirsin tatlimm^.^
14. Takima gel tatlimmm:)Merhabalar bende dogumdan sonra 17 kilo vererek 65 lere kadar düstüm fakat hala hedefime ulasamadim artik cok zorlaniyorum ayni zamanda 14 aylik oglum var hala emziriyorum kilo vermeyede devam etmek icin destek ve motivasyona cok ihtiyacim var bende bir gruba dahil olmayi cok isterim
Merhaba canım kurallara uyarım diyosan 6. takıma beklerimMerhaba herkese :) eylülde düğünüm var ve düğüne kadar 64ten 58 e düşmek istiyorum. bu yılın başında 70 kilodan 60 a kadar düştüm ama sonra o 4 kiloyu geri aldım. eylül ayına kadar bir gruba dahil olup sizinle beraber zayıflamayı çok isterim :)
Merhaba canım kurallara uyarım diyosan 6. takıma beklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi.143241/page-13821#post-46796269
6.takıma bekleriz canım.merhaba bende katılmak ıstıyorum 28 yasındayım 10 0 kiloyum iki çocuk annesı calısan biriyim masa bası işim bana uygun bır gruba alırsanız sevınırım
Kurallara uyarım diyosan 6. takıma bekleriz canımMerhabalar 2 ay önce doğum yaptım. Kilolarından acilen kurtulmak istiyorum. Diyetisyene gidiyorum ama motivasyona ihtiyacım var. Benide aranıza alırsanız sevinirim
2. takıma beklerim canım.ramazanda sağlıklı beslenerek kilo verenler var mı ... aranıza geliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?