- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
10.takıma gel canımBende katilmak istiyorum hile kaladan once burasi sayesince cok kilo vermistim dpgum yaptim ve suan 72 kiloyum tekrar zayiflamak icin size geldim han gi grupta yer var :)
Merhabalar.Ben kucuklugumden beri kilo problemini maalesef yasiyorum.Ilkokulda diger arkadaslarimdan daha kilolu oldugumu fark ettigimde artik isin ciddiyetine yavas yavas vardim.Insanlar beni dis gorunusume gore yargilar diye arkadasliklar kuramadim.Istedigim gibi giyinemedim,gezemedim,konusamadim.Bu yuzden ozguvensiz, icinedonuk, asosyal birisi oldum.Benim kardesim ideal kilosunda onunla her alisverise gittigimde onun aldigi kiyafetlere bakip ic geciriyorum.Annem beni ZORLA alisverise goturdugunde her seferinde kabinde hickira hickira agliyorum.Ben artik bu durumdan cok sikildim.Ozgurce canim ne isterse yapmak,ne isterse giymek istiyorum.En onemliside kendime yakistirmak istiyorum.Uzun zamandir bu forumu takip ediyorum.Ayni sekilde cuma yarismalarinida.Burdan mutsuz,hedefine ulasamamis bir sekilde cikan bir kisiyi bile gormedim.Takimlar arasindaki tatli rekabetide cok begeniuorum.Kabul ederseniz bende sizin aranizda olmak istiyorum...
GeliyorumGel 9.takıma tanışalım canım
canım 3. takıma beklerızBen herşeye çok abuk alınan bir insanım.Bana birşey söylendiğine o şeyi tekrar tekrar düşünüp defalarca ağlarım.Ortamda kilo ile ilgili bir şaka yapılsa hemen üstüme alınırım.Ben çok sıkıldım.En yakın arkadaşlarım dapdar jeanler giyerken benim patates çuvalı gibi şeyler giymemden,aynaya bakmaya yüzüm olmamasından,tartıya çıkmaya korkmaktan,insanların bana zayıflasan güzel kızsın demesinden kısacası kilo ile ilgili herşeyden bıktım.Ben artık zayıf olmak istiyorum.Beğenilmek istiyorum.Zayıflayınca tüm problemlerim gidecek gibi geliyor bana.Çok değil vermem gereken 10 kilo var ama o 10 kilo benim hayatımın merkezine yapışmış durumda.Bende bir takıma girmeyi çok istiyorum.Lütfen benide aranıza alın .NO fat YES fit
canım kurallara uyarım dersen tanışmak için 9.takıma gelebilirsinmerhaba bende 3 gün önce diyet + spora başladım. Beni de aranıza alırsanız katılmak isterim
Canim . 9.takima gel tanisalimMeraba lar bende katilmak istiyorum sizlere. Ama nasıl oluyor pek bilgim yok bana yardımcı olabilir misiniz
Azimli ve kararlıysan 9.takıma gel TatlımHerkese merhaba...bende hem kisa calisma hayatimin hem evliligimin hem de dogumun neden oldugu kilolarimdan muzdarip birisi olarak araniza katilmak isterim.90 kgydum Kendi cabalarimla 5-6 ayda ancak 10 kg verebildim ancak motivasyon eksikligi yasamaktayim ...Bu nedenle hem sizlerin hemde benim destegimle once geriye kalan ilk etaptaki 10 ve sonraki 10 kg yi hep birlikte verebilecegimi umit ediyorum ..Benide araniza alirsaniz sevinirim..
Merhaba hanımlar bende epey denemeden sonu hüsranla cikanlardanim. Her diyette kilo verdim fakat bıraktığım zaman fazlasıyla geri aldım. Son birkaç ayda iyice saldim kendimi. Artık ne kiyafetlerim üstüme oluyor nede ben bu gidişattan memnunum. Sabahtan beri burada yazılanları takip ediyorum. Birbirinizi motive etmeniz çok heveslendirdi beni. Acaba aranıza katılabilir miyim?
5. takıma gelebilrsin canımMerhaba bayanlar
Yaklaşık dört ay önce dünyalar güzeli bir miniğe sahip oldum...fakat Miniğimin gelmesiyle oluşan kilolarım kalıverdi yerinde
Daha öncede sizler sayesinde ve sizlerin desteğiyle yaklaşık 6 kilo vermiştim...
Evimde bir yürüyüş bandım var emziriyorum hayatımdaki tatlılardan uzaklaşarak hergün bir saatimi yürüyüşe ayırarak çoook abartı olmayan diyetlerle ve herşeyden önemlisi sizin desteğiniz ve deneyimlerimlerinizle tam on kilo vermeye hazırım ve çok kararlıyım...
Aranızda olmak beni daha çok motive edecek
Grubumuza katılabilir miyim???
2.takima beklerim canımMerhaba kizlar bende hayatimda hic olmadigim kadar kiloluyum 1 ay once dogum yaptim uzerimde dogum sonraaindan kalan 12 kilo fazlam var ve bunlardan kurtulmak istiyorum su an 72.1 kiloyum dogumdan once 60.5 kiloydum sutumu kesmeden diyet ve evde sporla zayiflanak istiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?