Düzenli katılım yapabileceksen 9.takıma gelebilirsin TatlımMerhaba arkaaslar...ben de su onumuzdeki 6 ay icin yani yil basina kadar ciddi bir tempoya girmek istiyorum.bu konuda sevke motivasyona ve olumlu bir gruba ihtiyqcim var.onceden bir gruba girip 10 kilo iadar vermistim.ama grup japtaniyla ilgli bir problem oldu ve grup cok gergin bir ortma donustu.biraktim e malesef birakinca da eski kilo geri dondu.sonra bir daha baska bir gruba katildim ama o gurpta da paylasim neredyse 3-4 gunde birdi.bu ise bana hic bir fayda saglamadi.cunku ben motivasyon icin bir gruba dahil olmak istiyorumkafama takilinca gubumdakilerden en uygun secenegi ogrenmek,caresiz kalinca umut isigini almak veya caresiz birine olumlu bir bakis acisi kazqndirmak olmali hedefim.o yuzden beni de bir gruba kabul edersenuz sevinirim.boyum 1598.su anki kilom 926 aylik ilk jampimda hedefim 18-20 kilo....bana bu konuda sevk ve motivasyon saglayacak,olumlu ve paylasimli bir gruba ben de katilmak isterim...
Cok mutlu olurumDüzenli katılım yapabileceksen 9.takıma gelebilirsin Tatlım
Selinim niye yuvaya dönmüyorsun CnmKızlar merhaba ben selİn daha öncede burada yarışmıştım fakat hamilelikle bırakmak zorunda kaldım ve kilolar aldı gitti tek başıma yapamıyorum olmuyor desteğe ihtiyacım var tekrar beni kabul ederseniz
Düzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel TatlımMerhaba arkadaslar. Benim boyum 1.57 kilom 108. 7 aylik evliyim cocuk sahibi olmayi cok istiyoruz. Surekli adet gecikmelerim oluyordu ve bu bizi her ay heycanlandiriyordu ama hep husranla sonuclaninca doktora gittim ve kilolarim yuzunden cocugum olmadigini diyete baslamami soyledi. Yarin diyete basliyorum daha oncede 113 kilodan 82ye dusmustum. Ama suan evimde bir tarti yok araniza katilmayi cok isterim ama kilo bildirimi baskul alana kadar yapamayacagim.
Evet yaparim ama kilo bildirimi dedigim gibi yapamayacagim bir sure sorun olmazsa geliyorumDüzenli paylaşım yaparım dersen 9.takıma gel Tatlım
Can'ım şimdi buraya yazmadan geliniyormu bilemedim düşündüm utandım çekindim buraya yazdım yine kavuştuk ama :))Selinim niye yuvaya dönmüyorsun Cnm
Iyi aksamlar benide araniza alin lutfen, en son 73 kiloydum,170 boyundayim 60 kilo olmak istiyorum
2. takıma bekliyorum kızlarMerhaba.38 yasinda 1.59 boyunda 102 kiloyum.pkoluyum ilk adetimi gordugumden beri kiloluyum.25 yildir zayiflamak icin ugrasiyorum.40 yasima girmeden zayiflamak istiyorum ama kendime hic inancim kalmadi artik
Mrb katılmak istiyorum ama nereye msj yazacağim nasıl olacak yapalım ltf yardimci olurmusunuz14. Takima gelebilirsin tatlimm^.^
Merhabalar ben ı de aranıza alabilir misiniz boyum 1.57 cm kilom 64 ilk hamileligimde 30 kilo almıştım tam verdim derken ikinci bebeğime 7 haftalık hamileymisim onu öğrendim daha sonra 10 kilo ile bitirdim hamileligimı kızım dokuz aylık sadece vücudumdan 5 kilo gitti 9 10 kilo vermek istiyorum inşallah
kızlar 5. takıma bekliyoruz azimli iseniz takım linki aşağıdaMrb katılmak istiyorum ama nereye msj yazacağim nasıl olacak yapalım ltf yardimci olurmusunuz
5. takıma bekliyoruzMerhabalar . 20 yaşındayım. 1.70 boy 76 kilo hedefim 55 .. Eğer hala alım yapiyorsaniz katılmak isterim
10.takima gel canimMerhaba.21 yaşındayım,boyum 1.55 kilom da 61.8.Aslında liseden önce kilo problemim yoktu.Ne zaman ki liseye geçtim öğle yemeklerinde yarım ekmek arası yedim,yanında da meyve suyuna dayandım,kilo problemim de o zaman başladı.Şimdi ise bunlardan kurtulmayı istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?