Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar. Ben 7. Takımda 65 ten 56 hedefime ulasark mezun oldum. Derken hamile kaldım .ve 56 dan 80 é geldim . Delice biliorum ama hızlı diyet hızlı alım oldu . Şimdi 75 kiloyum.ve 23 günluk bebeğim sezeryan olduğum içinde egzersiz yapamıyorum. Ama yürüyüş yapmaya diyet listelerimi vermeye hazırım. Aynı takımda ziyade başka takımà gitsem daha iyi olacak die düşünüyorum. Lütfen beni yönlendirir misinz

10.takima gel canım

Ben2de katilmak Istiyorum 1.69.boyunda 64.9 kiloyu
25 yaşındayım 3 çocuk annesi yim doğum kilolari gitti hemen hemen 2 3 kilo daha vermek istiyom 25 28 kiloya yakın verdim 6 7 ay içinde şimdide diyettetyim inş 62 63 kiloya düşecem

1.takıma gel tanışalım canım

merhaba,

ben 23 yaşındayım, 1.62 boyunda ve tahminen 67 kiloyum. Tahminen diyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Şişman bir çocuktum, lisede kilo verdim ama hiçbir zaman zayıf olamadım. Yani kendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum, bir ölüm diyeti bir çok yeme şeklinde. Artık cidden psikolojim bozuldu. Hatta cumartesi psiyatriste gideceğim sırf bu sorun yüzünden, hipnoterapiyi denemeyi düşünüyorum. Ancak desteğe ihtiyaç duyuyorum, beni de aranıza alır mısınız?

14. Takıma gel tatlım. Hep beraber güzel kilolar veriyoruz sende aramıza katılabilirsiniz canım

Merhabalar, bende katılmak istiyorum tam olarak şartları bilmiyorum gerçi ama. 28 yaşındayım 3 ay sonra düğünüm var ozamana kadar 4-5 kilo vermek istiyorum en az. boy : 1,70 kilo : 63

Merhabalar, bende katılmak istiyorum tam olarak şartları bilmiyorum gerçi ama. 28 yaşındayım 3 ay sonra düğünüm var ozamana kadar 4-5 kilo vermek istiyorum en az. boy : 1,70 kilo : 63
14. takıma gel tatlım tanışalım . Burda çok güzel kilolar veriyoruz sende aramıza katılabilirsiniz

Merhaba, ben de katılmak istiyorum şu aralar motivasyonum yüksek kilo geçmişimi özetlemek gerekirse ilk ergenlik döneminde kilo sorunu yaşamış onları vermiş fakat sonra hızla almış biriyim 8 ay öncesinde 117 yi gördüm malesef yakın zamanlarda hipotroidim olduğunu hem de troidimin nerdeyse hiç çalışmamaya başladığını öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım,7 aydır dikkat ediyorum ve şu an 97 kiloyum, şu aralar spor yaptığım halde kilo vermem durdu sanırım Ramazandan dolayıBu arada 21 yaşındayım. Bana bu süreçte destek olacak arkadaşlara çok ihtiyacım var

5. takıma bekleriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…