- 29 Ağustos 2014
- 223
- 916
- 313
Tamamdır çok teşekkür ederim10.takima gel canim
10.takima gel canımMerhaba kızlar. Ben 7. Takımda 65 ten 56 hedefime ulasark mezun oldum. Derken hamile kaldım .ve 56 dan 80 é geldim . Delice biliorum ama hızlı diyet hızlı alım oldu . Şimdi 75 kiloyum.ve 23 günluk bebeğim sezeryan olduğum içinde egzersiz yapamıyorum. Ama yürüyüş yapmaya diyet listelerimi vermeye hazırım. Aynı takımda ziyade başka takımà gitsem daha iyi olacak die düşünüyorum. Lütfen beni yönlendirir misinz
Owww süper teşekkürler10.takima gel canım
Ben de Katılmak istiyorum yeni başlayacak diyete siz grubunuzu buldunuz muMrb katılmak istiyorum ama nereye msj yazacağim nasıl olacak yapalım ltf yardimci olurmusunuz
14. Takıma gel canımBen de Katılmak istiyorum yeni başlayacak diyete siz grubunuzu buldunuz mu
1.68 boyunda 68.5kılodayım
Ben de Katılmak istiyorum yeni başlayacak diyete siz grubunuzu buldunuz mu
1.68 boyunda 68.5kılodayım
1.takıma gel tanışalım canımBen2de katilmak Istiyorum 1.69.boyunda 64.9 kiloyu
25 yaşındayım 3 çocuk annesi yim doğum kilolari gitti hemen hemen 2 3 kilo daha vermek istiyom 25 28 kiloya yakın verdim 6 7 ay içinde şimdide diyettetyim inş 62 63 kiloya düşecem
14. Takıma gel tatlım. Hep beraber güzel kilolar veriyoruz sende aramıza katılabilirsiniz canımmerhaba,
ben 23 yaşındayım, 1.62 boyunda ve tahminen 67 kiloyum. Tahminen diyorum çünkü tartılmaya korkuyorum. Şişman bir çocuktum, lisede kilo verdim ama hiçbir zaman zayıf olamadım. Yani kendimi bildim bileli kilo vermeye çalışıyorum, bir ölüm diyeti bir çok yeme şeklinde. Artık cidden psikolojim bozuldu. Hatta cumartesi psiyatriste gideceğim sırf bu sorun yüzünden, hipnoterapiyi denemeyi düşünüyorum. Ancak desteğe ihtiyaç duyuyorum, beni de aranıza alır mısınız?
14. takıma gel tatlım tanışalım . Burda çok güzel kilolar veriyoruz sende aramıza katılabilirsinizMerhabalar, bende katılmak istiyorum tam olarak şartları bilmiyorum gerçi ama. 28 yaşındayım 3 ay sonra düğünüm var ozamana kadar 4-5 kilo vermek istiyorum en az. boy : 1,70 kilo : 63
5. takıma beklerizMerhaba, ben de katılmak istiyorum şu aralar motivasyonum yüksek kilo geçmişimi özetlemek gerekirse ilk ergenlik döneminde kilo sorunu yaşamış onları vermiş fakat sonra hızla almış biriyim 8 ay öncesinde 117 yi gördüm malesefyakın zamanlarda hipotroidim olduğunu hem de troidimin nerdeyse hiç çalışmamaya başladığını öğrendim ve ilaç kullanmaya başladım,7 aydır dikkat ediyorum ve şu an 97 kiloyum, şu aralar spor yaptığım halde kilo vermem durdu sanırım Ramazandan dolayı Bu arada 21 yaşındayım. Bana bu süreçte destek olacak arkadaşlara çok ihtiyacım var
canım vermen gereken kg çok az listelere girene kadar zaten verirsin motivasyon amaçlı istersen 5. takıma gelebilirsinMerhaba bende katilmak istiyorum.
174 boyundayim. Başlangıç kilom 71 idi şu anki kilom 65.9
23 gün sonra tatile gideceğim hedefim 63
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?