- 12 Temmuz 2016
- 32
- 33
- 3
- 27
10.takima gel canımSelam ben tuba 18 yaşındayım ve üniversite adayıyım uniye kilolarınla gitmek istemiyorum akşam tartıldım ve tam 67.2 çıktım geçen sene 57 kiloydum ya leys döneminde çok kilo aldım boyum 168 cm tek başıma verebileceğimi sanmıyorum en azından eski kilona geri dönmek istiyorum başaracağını umuyorum çünkü 2 sene öncede 65 tim geçen sene 57 ye düştüm ama işte geri aldım yardıma ihtiyacım var özellikle desteğe
Maviş 7. Takıma gel canım .Kızlar merhaba bende takımlara katılmak istiyorrum 28 yaşında hastanede çalışmaktayım 120 kilodayım ve bekarım yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var
Mavis gözün aydin 7. takim seni en güzel sekilde destekleyecek :)Kızlar merhaba bende takımlara katılmak istiyorrum 28 yaşında hastanede çalışmaktayım 120 kilodayım ve bekarım yardımınıza ve desteğinize ihtiyacım var
çok saol canım sayende:)
hemen geliyorum:))10. takıma gel canım
Bende Gebelik te aldığım kiloları vermek için katılmak istiyorum 15 kilosu fazlam var
2. takıma beklerim canım.Merhaba bende katilmak istiyorum gruplara
Zevkle :)10.takima gel canım
1.takıma gel tanışalım canımSanirsam yarismak daha motive edici olabilir...
boy 164, kilo bugün itibari ile 77.2 , 31 yas bitti hedef kilo 63 daha asagisida olsa guzel olur ama ilk hedef bu olsun... dün diyete basladim...
14. Takima gel tatlimmmmmBende kucuklugumden beri hep tombul biriydim. Her sene yasima gore biraz daha kilo aliyor biraz daha tombullasiyordum..19 yasindan sonra hep zayiflama mucadeleleri verdim spor salonlari diyeyisyenler ama belli bir kilo verdikten sonra devamini getiremedim... 22 yasinda 95 kilo ile evlendim.. 7 ay sora hamile kaldim.. hamileligimde bilinenin aksine hic kilo almadim hatta 10 kilo verdim.. logusalik donemimde inanmicaksiniz ama 136 kiloyu gordum su an 26 yasindayim ve ramazandan once 2.5 3 ay diyet ve sporla 16 kilosunu vermistim ramazanda 5 kilo geri aldim su an 125 kilo ile tekrar diyete basladim ve destege ihyiyacim var artik bende dolabimi yenileyip şık giyinmek istiyorum...
10. takıma gel canımmhanımlar merhaba. eskiden hep bir hafif kiloluyken alıp verdim derken şimdi 100 kilo olmuşum. hikayemiz hep benzer şeyler işte çocuk yap süt olsun diye ye filan bahaneler bahaneler.şimdi hazırım.motive edecek sıkı bir ekip beni kabul eder mi acaba lütfeeen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?