1.takıma gel tanışalımmerhaba ben 28 yaşındayım 94 kiloyum kedimi bildim bileli hep kiloluydum ama bu kiloyu hiç görmemiştim en zayıf kilom 72 idi 70 olsam bana yeticekpko var annne olmak istiyorum ,diyetisyen tecrübelerimde var ama istikrar yok tembelim motivasyonum hemen düşüyor hergün paylaşım yaparım bana bir nevi koçluk yapacak bir grup arıyorum yardımcı olur musunuz?
Merhaba 27 yaşındayım boyum 167 kilo 99; ((( kendi cabamla 6 kilo verdim .dahadavermk istyrm
10.takima gel canimMerhaba 75kiloyum. 162 boyum. Zayıflamak istiyorum. Desteğe ihtiyacım var.
İyi günler. Ben de zayıflama yarışmasına katılmak istiyorm. Şu anda 98 kiloyum. Boyum 162.
2. takıma beklerim canım.merhabalar boyum 151 cm 60 kiloyum ıkı haftadır sağlıklı beslenerek kilo vermeye başladım. ben de yarışmaya katılmak istiyorum.
Merhabalar, ben geçen yıl aranıza katılmış fakat bazı ailevi problemlerim sebebiyle ayrılmıştım.artık tamamiyle kilo vermeye odaklanarak tekrar aranıza girmek istiyorum.boyum 1.73,kilom da 73
2. takıma beklerim kızlarMerhaba bende yarışmaya katılmak istiyorum boy 1.64 kilo 61 hedefim 12 kilo verip 49 olmak ( şubatta diyete başladım 75 kilo ile)
merhaba kızlar.
bu sabah itibarı ile diyete başladım.
boyum 170 cm ve kilom 87.6 bu sabah itibarıyla.
hedefim 68.
beni alıcak takım bekliyorum
7. Takıma gel canım ..merhaba...herhangi bir zaman diliminde değil artık ideal kilomda olmak istiyorum motivasyona ihtiyacım var
boyum:1,69
kilom:78
yaşım:33
evliyim 2 kızım var ve çalışıyorum
10. takıma gel canımmerhaba,
bir kızım var 5.5 yaşında ve yeniden gebelik planlıyorum. 75 kilo 160 cm boy ile beni kabul edecek bir takım arıyorum. Özellikle gebelikte de beni destekleyecek arkadaşlara ihtiyacım var.Hedefim 64 kilo ile hamile kalmak.
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?