Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum. 19 yaşında 58-59 kiloyum. 69,9- dan bu kiloya indim, 70 demiyorum çünki 69.9 u gördüğüm an çıldırdım ve acilen kilo vermeli olduğumu gördüm. Şimdi sizinle birlikde yaz sonuna kadar Allah nasib ederse 52 olmak istiyorum. Beni de aranıza alın, lütfen

1.takıma gel tanışalım canım

Slm cuma günü bazı sebeplerden dolayı malesef diskalifiye oldum çok Zayıflamak istiyorum benide aranıza alurnısınız

Slm cuma günü bazı sebeplerden dolayı malesef diskalifiye oldum çok Zayıflamak istiyorum benide aranıza alurnısınız

Canim takim yariamasindan mi diskalifiye oldun? Öncesinde hangi takimda yarismistin bir bakalım dönme olasılığını arastiralim eğer sıkıntı olmazsa 8ci takima beklerim
Şu ara cok aakin ama inşallah canlandiririz

10. Takım canım inşallah dönebilir im

CAnım şimdi baktımda sanırım paylaşımda sıkıntı olduğu için diskalifiye olmuşsun Üzerinden belli bir süre geçmeden takım yarışlarına katılmak olmuyor ama eğer istersen yinede gel bizim takıma sonuçta yine birbirimizi motive eder birbirimizi destekleriz hedeflerimize ulaşmak için
Paylaşım alanınada danışırız eğer atıyorum şukadar süre sonra olur derlerse o süre içinde beraber devam eder kiloların bir kısmını göndermiş oluruz o zamana kadar

Merhaba arkadaşlar. 12-13 yaşlarımdan beri kilolarımla uğraşıyorum. Diyetisyenlere gittim, spora gittim, kendim uğraştım ama hiçbir zaman düzenli bir yeme alışkanlığım ve kilom olmadı. Tam kendimi dengeledim derken üniversite sınavına hazırlanmaya başladım ve dengem tamamen bozuldu. İlk kez 72 kiloyu gördüm. Sınavdan sonra ara ara dikkat ederek 66 kiloya düştüm ama hala yeme bozukluğum var. Yarın inşallah sporla beraber yeme kontrolüne de başlayacağım ve bunu arkadaşlarla yapmanın daha etkili olacağını düşündüm. Aranıza katılmak isterim, umarım kabul edersiniz.

1.takıma gel tanışalım canım

Herkese merhaba 65.7 kiloyum benim kilo alıp verme seruvenim çok uzun. Doğum sebebiyle aldığım kilolari üzerine kat kat ekleyerek 10 sene taşıdım daha sonra zayıflamaya kara verdim ve 3 ayda 13 kilo verdim. Geçen sene bunalımlı bir dönemimde 10 kilo aldım ve bu kış kilolarimi verdim ramazan sebebiyle diyet ve spora ara verince 3 kilo almışim ve motive olamıyorum.Sabah yürüyüşümü yapıyorum ama geriş gelmiyor gün içinde yediklerime dikkat edemiyorum.Beni motive edecek bir gruba ihtiyacım var

1. Takıma bekleriz canım gel tanisalim

Günaydın arkadaşlar başla bir topikte üyeyim yanlız cuma zayıflama yarışlamalarına da katılmak istiyorum.2 Ay gibi sürede 7.5 kiloya yakın verdim.Azimle ve hırsla devam etmek istiyorum.Artık hangi takım beni kabul ederse

14. Takima gel tatlimm

Merhabalar ben ada 22 yasindayim boyum 1.65 ve 77 kg mim ekim ayinda dugunum var ve bir dedtege cok ihtiyacim var 85 gunde 65 kg olmak istiyorum dugun telasiylada 12 kg mi veririm diye dusundum ama tek basina uymak cok yor oyuzden araniza benide alirmisiniz takim calismasina varim

14. Takima gelebilirsin tatlim

5.takima ugrayabilirsin canim yeni arkadaslar ariyoruz biz de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…