Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar Ağustos 2016 da diyetisyen yardımıyla 2 ayda 78 kg dan 67 ye düştüm daha sonra diyetisyenim hastaneden ayrıldı, haliyle devam edemedim o zamandan beri kendim diyet yapmaya çalışıyorum ama olmuyor sürekli plan yapıyorum yarın başlıyorum diye ama sürekli erteliyorum motivasyonumu kaybettim anlayacağınız üstüne üstlük bu sürede 4 kg aldım(( Bir grupta inşallah motivasyonumu geri kazanıp hedefim olan 58 kg ya düşmek istiyorum

6. Takıma gel canım

Merhabalar
31 yaşında 1.68 boyunda 69 kiloyum
İlk hamilelimde 64 ile başlayıp 76 ile doğuma gittim doğum sonrası 68 i gördüm ama süt olsun diye bilinçsizce yiyerek 82 ye çıktım oğlum 1 yaşını doldurunca zayıflamaya başladım ekstra kendi çabamla diyetisyensiz yürüyüşle 7 ayda 65 kiloya düştüm ve yine hamile kaldım :))
İkinci doğumdan sonra daha dikkatliydim oğlum 1 yaşına gelmeden 63 kiloya düşmüştüm oğlum şimdi 20 aylık ama şehir değiştirme hareketsizlik stres sıkıntı derken yiyerek 69 a çıktım yine (
Ciddi motivasyona ihtiyacım var arkadaşlar
59 kilo olmak istiyorum çünkü

Merhaba..
3. takıma git canım..

Merhaba 35 yaşındayım 3 gebelik geçirdim hepsinde de 30 kiloya yakın aldım son bebeğimden sonra kilo veremiyorum sanırım bıtkınlık motiveye ve desteğe ihtiyacım var daha önce burada grup dayesinde 25 kg vermiştim inş o arkadaşlığı samimiyeti yakalayacağım bir grupla karşılaşır 91 kilodan hedefim olan 70 kg ya düşerim

Merhaba :)
4. takıma gel tanışalım canım :)

Merhaba arkadaslar 2 yıl önce cuma zayıflama yarısmasından ideal kiloma ulasmadan ayrılmıstım.Tekrardan takımlara girebilme imkanim var mi?

Merhabalar ☺ Bende herkes gibi aynı konudan muzdaribim Öncelikle şunu belirtmek isterim ki normal hayatımda motive olabileceğim herhangi kimse ya da yer yok. Bende araştırmalarım sonucunda bu siteye ulaştım. Orta okuldan beri kilolarımdan şikayetçiyim. Her zaman incecik bi fizik minnoş bi yüze sahip olmak istedim 10. Sınıfta 73 kg boyum 1.64 tü. Ramazan ayında bir takım olaylar yaşadım ve aç kalarak 64e düştüm sonra 62 ve 12. Sınıfts 57ye kadar.. Ama önceki motivasyonumu kaybettim ve şu an Üniversitedeyim 63 kgyum hefedim 53 olmak.. Bu 10kg gibi uzun bi yolculukta benim gibi kişilerle bir olup bu kilolarla savaşmak istiyorum. Kimileri için kolaydır 10kg kimileri içinde çok zor. Ben kolaylaştırmak için burdayım.Bir zamanlar kolayca verdiğim bu kilolar şimdi çok ama çok zor geliyor. Nedenini anlayamıyorum. Salıveriyorum '' amaan boşver zayıflaysan ne olcak'' gibi. Ama o hayran olduklarımı görüncede kendimi kötü hissediyorum. Kilom başkalarına göre fazla gelmeyebilir fakat herkes mutlu olduğu kiloda olmalı bence. Okuldaki arkadaşlarımda pek dikkat etmiyor hatta hiç banada bu konuda destek ve yardımcı olmak için yer ayırırsanız çok sevinirim. Hoşçakalın

Buyurun 8. Takıma gelebilirsiniz

merhaba 21 yaşında 1.67 boy 80 kiloyum banada yardımcı olabilir misinz ve dediğinz takkıma nasıl ulaşıcam

merhaba 21 yaşında 1.67 boy 80 kiloyum banada yardımcı olabilir misinz ve dediğinz takkıma nasıl ulaşıcam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…