Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok hos bir platform bende katilmak istiyorum:)) dort aydir diyet yapiyorum 63 kilodan 53 kiloya dustum 48 olmak istiyorum. Hemen topa tutmayin boyum 1.58 :) son be kilomu da sizinle daha hizli vermek istiyorum cunku cok bunaldim :)

Merhaba, ben de katılmak istiyorum:) 21 yaşındayım. Aslında hiç zaman zayıf olmadım ama özellikle üniversite sınavına hazırlanırken 68 kiloya kadar çıktım. Geçen yıl 13 kilo verdim ama diyeti bırakınca 7 kilo tekrar aldım Şu anda 60 kiloyum. Boyum 1.56 Yaza kadar 47-48 kiloya kadar düşmeyi planlıyorum.

34 yaşındayım hep kiloluydum 2 çocuğum var 1 yıldır 84 ten 73 e anca indim tabi zaman zaman kilo alıp verdim ama artık gerçek anlamda fit olmak istiyorum bu aralar yeniden başladım iyi gittiğini düşünüyorum şimdilerde şeker orucundayım 7. günümdeyim gevşemeden yeniden hız kazanmak istiyorum.yarışları pek sevmem ama bir şeylere tutunmam gerek.
kilo:güncel 73
boy:1,69

Cok hos bir platform bende katilmak istiyorum:)) dort aydir diyet yapiyorum 63 kilodan 53 kiloya dustum 48 olmak istiyorum. Hemen topa tutmayin boyum 1.58 :) son be kilomu da sizinle daha hizli vermek istiyorum cunku cok bunaldim :)
8. Takoma gelebilirsiniz kızlar

İyi akşamlar, daha önce yarışmada yarışmış,ancak diskalifiye olmuş olan ben, mümkünse tekrardan aranızda olmak istiyorum. Güncel kilom 62.5kg ve gittikçe artıyor malesef. Bu sebeple desteğinizi bekliyorum. Teşekkürler...

merhaba ben doğum kilolarımi vermeye çalışıyorum. 2 hafta sonra kardeşimin düğünü var kıyafetlere giremiyorum. yaş 29,boyum 166,kilom 74. şimdilik düğüne kadar eski kilom olan 69a dönmeye çalışıyorum, ardından 63 e inmeye çalışacağım. doğumdan sonra sadece 5kilo verebildim, herkesin anlattığı gibi doğumdan sonra 10 kilo atan biri değildim yani... doğuma gittiğimde 87,doğumdan sonra 83tum. dikkat ederek 7ayda 74e ulaştım. ama bu 2 hafta sağlıklı ve istikrarlı kilo vermek istiyorum. beni de gruplara alırsanız sevinirim. selamlar

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...kim-cuma-zayiflama-yarismasi.38584/page-11505

Buyur cnm

21 yaşındayım. 61 kiloyum. Kendi çapımda kilo veriyordum ama kilo azaldıkça tek başına zor oluyor. Takım motivasyonu şart. O yüzden zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. Hedefim 55 kilo. (1.55 boyundayım)

32 yaşındayım.158 boyum.kilomda 84.bugun diyete başladım.benide araniza alın lütfen.sizlerle azmederek zayıflamak istiyorum.hedef kilom 68

75.5 kiloyum, boyum 165.
38 yaşındayım. 2 çocuk annesiyim. Abur cubur yemekten kendimi alamadığım için buraya yaziyorum ve yarışmaya dahil olmak istiyorum.

Öncelikle Merhaba!
Küçüklüğümde toplu,genç kız iken zayıf,evlendikten sonra ilk çocuğuma hamile iken çocuk gelişsin derken fazlasıyla kilo alıp doğumdan sonrada süt olsun diye kilo alıp toplam 30 kilo almıştım eşimin dışlaması benimde kiloyu kabullenememem dolayısıyla kısa sürede 53 kiloya ulaşmıştım,3 sene sonra 5 kilo alıp bu 5 kilonun üstüne 2. çocuğuma hamile kaldığımda 58 kilo idim ,2.çocuğumu doğum yaptığımda 68 kilo idim ,sadece 10 kilo almıştım tabi yine süt bahanesi ile 8 kilo daha alıp 76'yı görmüşdüm çocuğum 1-1.5 yaşadığında hafifden diyete ve spora başladım tartıda 59'u gördüm fakat 4-5 senedir 60-70 arasında gidip geliyorum geçen sene 60 kiloydum geçen sene spora gidip bıraktıktan sonra kilo aldım şuan 67 kiloyum ve hedefim 55, 53-54 olsa dadından yinmez hani ama, şu baş belası iştahım ve düzenli spor yapmayışım benim sorunum galiba ,sürekli alıp vermek bazen verememek insanda azim körelmesi yapıyor doğrusu
Ben de bu yarışmalara katılıp bir de kendimi burda denemek istiyorum,tabi kabul edersiniz

Merhaba,
Siteye yeni uye oldum,sirf fazla kilolarimi verebilmek icin.beni de kabul edermisiniz
40 yasindayim,
Boyum 1.60 cm
Kilom 61.5
50 kg olmak istiyoruuummm

Merhaba,
Siteye yeni uye oldum,sirf fazla kilolarimi verebilmek icin.beni de kabul edermisiniz
40 yasindayim,
Boyum 1.60 cm
Kilom 61.5
50 kg olmak istiyoruuummm
Bkızlar buyrun 8. Takımaaa

4. Takıma gidebilirsınız

kızlarrr merhabaaa
1.67 botunda 63 kiloyum kilom genelde göbekğimde ve baseimde toplanmış durumdaaa
hadi bende sizinle zayıflamak istiyoruum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…