2. Takıma gelebilirsin canım.kızlarrr merhabaaa
1.67 botunda 63 kiloyum kilom genelde göbekğimde ve baseimde toplanmış durumdaaa
hadi bende sizinle zayıflamak istiyoruum
Canım 2. Takıma gelebilirsinHanimlar Merhaba 25 yasinda iki bebis annesiyim cocukluqumda ve genc kizliqimda hic bi zaman citi piti bi insan olamasamda kiloluda degildim yani en azindan bu kadar kilolu degildim :) 1.66 boyundayim 72 kiloyum 60kilo olmak icin sizinde desteklerinize ihtiyacim var gecen sene de hanqi grupdu hatirlamiyrm ama 78kiloda 70e dusebilmistim bazi skintilardan dolayi devam edemedim gruba simdide beni araniza alin diye beklemedeyimm.
Pekala cok tesekkur ettim :))Canım 2. Takıma gelebilirsin
4.takima gelebilirsin canim:)27 yasındayım. Birkaç gündür tartılmıyorum ama tahminen 67-68 kiloyumboy 1.66. 2 sene önce 53 kiloya kadar inmiştim Bir an önce zayıflamak istiyorum ... ben de katılmak istiyorum nereye katılabilirim?
6. Takıma gelebilirsinMerhabalar..uzun bir zaman once 13.takimdaydim. sonra izne ayrildim sanirim..tam.hatirlamiyorum..kilomu da.hatirlamiyorum. bir.kac sene onceydi. sonra. sonra evlendim. 5 aylik bir oglum var.hamile kaldigimda 90 kiloydum. doguma 116 kiloyla girdim. suan 91 kiloyum. kilo vermek istiyorum. takim.ruhunu ozledim..napcam simdi ben
2 takima gel tatlimmerhaba ben de cuma zayıflama yarışmasına katılmak istiyorum. 1,65 boy 85,2 kilom.
tamam teşekkür ederim.2 takima gel tatlim
2 ye gel canimmMerhabalar bende takımlardan birine katılmak istiyorum fakat sitenize yeni üye oldum nasıl katılıyoruz ve takip ediyoruz bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? 1.59 boy 59 kg
https://www.google.com.tr/url?sa=t&...ggZMAA&usg=AFQjCNEpGwANGktcYGFbFqhN96Y9Ktv_uAMerhabalar bende takımlardan birine katılmak istiyorum fakat sitenize yeni üye oldum nasıl katılıyoruz ve takip ediyoruz bilmiyorum yardımcı olurmusunuz? 1.59 boy 59 kg
10. Takıma gel tanisalim.İyi günler
Ben 33 yaşındayım 1.63 boyum 90 kiloyum birlikte kilo vermek istiyorum iki doğum yaptım küçük oğlum bir buçuk yaşında emmeyi yeni bıraktı ben de artık kilo vermeye çalışmak istiyorum....
Sende 2 takima gel tatlimmYa ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?