Artık nereye gitmek isterse oraya gider 3 takımda çağırmış
Ah dimi bence de bi düzenleme gelmeli bizde şu an 6 üye var ama yeterli geliyo cagirmiyorum izindekileri de hesaba katıp.Bir çok takımda durumlar vahim keptinncim, şu ara üye sıkıntısı var aslında üye sayısı 8in üstünde olan takımlar yeni üye almasa mesela fena olmaz sanki.
Artık nereye gitmek isterse oraya gider 3 takımda çağırmış
AhahahhaYaz dolayısıyla katılım az olunca yeni üye bulmak altın bulmaktan zor olmuş s
takım arayacak yeni arkadaşa sezen aksudan bir şarkı armağan ediyorum." Bana ne,bana ne beni al onu alma"
Dedeye de sahip çıkalımAhahahha
Burdan belediye baskanimiza sesleniyorum sahip çıkalım takimimiza
DeedeciiiiiiiimmmDedeye de sahip çıkalım
Onlarin yangin mumdan cikmis sizinki niyden cikti acebaDeedeciiiiiiiimmm
Ay neyse tm sustum
Size sahip sesleniyorum sahip çıkalım dedeyeOnlarin yangin mumdan cikmis sizinki niyden cikti aceba
Bildirim gelince yeni üye geldi havada kapalım diye sevinen arkadaşlar yakacak bizim yangın oradan çıkacakOnlarin yangin mumdan cikmis sizinki niyden cikti aceba
Keşke malımın ve kilomun kırkta birini dedeye verebilseydim dünya bir dakikalığına çok güzel bir yer olurdu.Size sahip sesleniyorum sahip çıkalım dedeyeay akşam akşam
Ay evet gelip bakıp soylenerek dönüyorlar muhtemelenBildirim gelince yeni üye geldi havada kapalım diye sevinen arkadaşlar yakacak bizim yangın oradan çıkacak
Keşke malımın ve kilomun kırkta birini dedeye verebilseydim dünya bir dakikalığına çok güzel bir yer olurdu.
Unutmadan dedeye sahip çıkalım
Evetttt aynen öyle oluyorAy evet gelip bakıp soylenerek dönüyorlar muhtemelen
Keşke kilo verebilsek öyle ya baldirdan 5 kilo helalindenhem en lezzetli yer sonuçta
Herkes ayrı takımlarda olunca pazarda denk gelmiş kadınlar gibi kaldık ortada canım çok pardon tm gittim benEvetttt aynen öyle oluyorkız gidin takımda sohbetinizi edin
PuhahahahHerkes ayrı takımlarda olunca pazarda denk gelmiş kadınlar gibi kaldık ortada canım çok pardon tm gittim ben
13. Takıma gel motıve olur devam edersınMrb hanımlar ben iki hafta önce yarışmadan ayrılmak istemiştim.
Ayrıldım da zaten..
Şimdi pişman oldum.
Ayrıldıktan sonra bir daha ne zaman katılabiliyorum takımlara
listelere girmek için 6 ay beklemen lazım maalesef. listeye girmeden 12. takımda bizimle takılabilirsinMrb hanımlar ben iki hafta önce yarışmadan ayrılmak istemiştim.
Ayrıldım da zaten..
Şimdi pişman oldum.
Ayrıldıktan sonra bir daha ne zaman katılabiliyorum takımlara
aynı anda yazmışız görmedim yanlış anlaşılma olmasın.13. Takıma gel motıve olur devam edersın
Hemde bakarız kurallara
Olmaz nıye olsun kıaynı anda yazmışız görmedim yanlış anlaşılma olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?