13.takıma gel canımMerhaba arkadaşlar
Bende takımlardan birine katılmak dilegındeyım.şuan 62 kilodayım.17 ay önce 76 kilo ile doğum yaptım.doğumdan sonra 71 olarak uzunca bir sure kaldım.mayıs ayında diyete başladım ve şuana kadar 9 kilo verdim.hedefım 55-56 kilo civarı.boyum +-1 160 .
Sevgili takim kaptanlari malum hemen hemen her takimda uye sikintisi var. O yuzden benim kisisel fikrim uye sayisi 8 i gecen takimlar yeni uye cagirmasin. Diger uye sayisi az olan takimlara yonlendirsin. Daha iyi olmaz mi
Sahsi olarak soylemedim yanlis anlama genel olarak bi fikir,tavsiye olarak söyledimBen arkadaş listeye giremeyecek diye çağırdım.
Tamam canım ben de açıklama yapmak istedim.Sahsi olarak soylemedim yanlis anlama genel olarak bi fikir,tavsiye olarak söyledim
Çok haklısın belkıSevgili takim kaptanlari malum hemen hemen her takimda uye sikintisi var. O yuzden benim kisisel fikrim uye sayisi 8 i gecen takimlar yeni uye cagirmasin. Diger uye sayisi az olan takimlara yonlendirsin. Daha iyi olmaz mi
Kilom 67.9 Hangi takima katilmam gerek.
6. Takıma bekleriz canımNasil katilacagiz yarişmaya. Yardimci olur musunuz
13. E gelKilom 67.9 Hangi takima katilmam gerek.
5. Ve 6. Takım aynı anda yazmışHenuz cok bilmiyorum bunu kullanmayi . Yavas kullaniyorum. Simdi hallediyorum.
ben fikrimi beyan ettim canim. Malum herkesde uye sikintisi var. Sende haklisin durum oyleyseÇok haklısın belkı
Ama gelen üye kalmıyor
Ikı hafta oldu lıstedekı üye tatıle gıdecem gelemem dıyor
Bu ay sonu 4 kışı tatıle gıdıyor takımdan katılma durumları yok
Deneme suresınde uyemız yok
O nedenle ben gördüğümü alıyorum
Ihtıyacı kımın var kımın yok bılınmıyor kı
Bende gerekçemi soyledımben fikrimi beyan ettim canim. Malum herkesde uye sikintisi var. Sende haklisin durum oyleyse
Kesinlikle katılıyorum buna bence de düzenleme gelmeli bu konuyaSevgili takim kaptanlari malum hemen hemen her takimda uye sikintisi var. O yuzden benim kisisel fikrim uye sayisi 8 i gecen takimlar yeni uye cagirmasin. Diger uye sayisi az olan takimlara yonlendirsin. Daha iyi olmaz mi
Burası her üyeye acıkKesinlikle katılıyorum buna bence de düzenleme gelmeli bu konuya
Takım sayısı fazla olup ileri dönük ihtiyaci olacaklarinda bilgi verip çağırmasi daha uygun olur ben takım arkadaşlarımi takip ediyorum izine ayrılacak vs olursa ona göre ayarlıyorm üye sayısını mesela
Ben mesajımda bundan bahsetmemiştim.Burası her üyeye acık
Kaptan yoksa takım üyelerı takıpe almalı
Kımın ne kadar üyesi var
Ne zaman üye ihtıyacı var kım bılebılır takım kaptanı ve uyelerınden baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?