Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar

Bende takımlardan birine katılmak dilegındeyım.şuan 62 kilodayım.17 ay önce 76 kilo ile doğum yaptım.doğumdan sonra 71 olarak uzunca bir sure kaldım.mayıs ayında diyete başladım ve şuana kadar 9 kilo verdim.hedefım 55-56 kilo civarı.boyum +-1 160 .

13.takıma gel canım

Sevgili takim kaptanlari malum hemen hemen her takimda uye sikintisi var. O yuzden benim kisisel fikrim uye sayisi 8 i gecen takimlar yeni uye cagirmasin. Diger uye sayisi az olan takimlara yonlendirsin. Daha iyi olmaz mi

Ben arkadaş listeye giremeyecek diye çağırdım.

Sevgili takim kaptanlari malum hemen hemen her takimda uye sikintisi var. O yuzden benim kisisel fikrim uye sayisi 8 i gecen takimlar yeni uye cagirmasin. Diger uye sayisi az olan takimlara yonlendirsin. Daha iyi olmaz mi
Çok haklısın belkı
Ama gelen üye kalmıyor
Ikı hafta oldu lıstedekı üye tatıle gıdecem gelemem dıyor
Bu ay sonu 4 kışı tatıle gıdıyor takımdan katılma durumları yok
Deneme suresınde uyemız yok
O nedenle ben gördüğümü alıyorum

Ihtıyacı kımın var kımın yok bılınmıyor kı

ben fikrimi beyan ettim canim. Malum herkesde uye sikintisi var. Sende haklisin durum oyleyse

ben fikrimi beyan ettim canim. Malum herkesde uye sikintisi var. Sende haklisin durum oyleyse
Bende gerekçemi soyledım
Dışardan hep üye alıyoz gıbı gorunsede kalan az canım
Yakında her yer dolar tatıller bıtsın hayırlısıyla

Kesinlikle katılıyorum buna bence de düzenleme gelmeli bu konuya
Takım sayısı fazla olup ileri dönük ihtiyaci olacaklarinda bilgi verip çağırmasi daha uygun olur ben takım arkadaşlarımi takip ediyorum izine ayrılacak vs olursa ona göre ayarlıyorm üye sayısını mesela

Burası her üyeye acık
Kaptan yoksa takım üyelerı takıpe almalı
Kımın ne kadar üyesi var
Ne zaman üye ihtıyacı var kım bılebılır takım kaptanı ve uyelerınden baska

Burası her üyeye acık
Kaptan yoksa takım üyelerı takıpe almalı
Kımın ne kadar üyesi var
Ne zaman üye ihtıyacı var kım bılebılır takım kaptanı ve uyelerınden baska
Ben mesajımda bundan bahsetmemiştim.
Ben duzenleme gelsin üye sayısı yeterli olan takimlat belli gerekceler bildirilsin diye fikir sundum sadece..
Üyeler tabikide cagirabilir benim takımdaki üyelerin de zamanında burdan üye çağırdığı oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…