Bu bellı degılmıBen mesajımda bundan bahsetmemiştim.
Ben duzenleme gelsin üye sayısı yeterli olan takimlat belli gerekceler bildirilsin diye fikir sundum sadece..
Üyeler tabikide cagirabilir benim takımdaki üyelerin de zamanında burdan üye çağırdığı oldu
Anlatamadım sanırımBu bellı degılmı
12 üye lıstede olmak koşuluyla alınıyor
Liste dışı yarışan arkadaşlar oluyor
Gerekçeyle 15 e üye cıkarabılıyoruz
Fazlasını kım nıye alsın kı
Üye fazlalığı aynı zamanda daha fazla zaman ayırımı demek
İstersen paylaşıma taşı bu konuyu belkı makul bır sonuç bulunur herkes rahat eder
Üye ihtiyacı olanlar not bıraksın burayaAnlatamadım sanırım
Benim demek istediğim mesela bi takımın aktif olmasi için 7 8 üye yeterli fazlasını cagirmaktansa üye sayısı az olan ve kapanma tehlikesi yaşayan takımlara öncelik vermeliyiz diye düşündüm ben
6. Takima gel cnmHerkese merhabalar bugün bu siteye üye oldum daha önceden takip ettiğim gönderiler vardı. Öncelikle bu tarz diyet gruplarının olması aşırı hoşuma gitti ve hemen katılmak istedim açıkçası biraz kendi diyet geçmişimden bahsetmek istiyorum 18 yaşındayım yaklaşık 15 yaşından beri (ergenliğe girdiğimden beri) vicudumdan rahatsız olmaya ve birşeyler yapmaya baişladım o diyetisyen bu diyetisyen gezdim durdum kilo verdim aldım... bu konular herkeste geçmiştir geçen yaz 10 kg kadar verdim yani 60 kiloyu tartıda gördüm ve okul açılınca ne bi diyet ne bi spor kaldı bu huyumdan nefret ediyorum pes etmek.. !!! ve sürekli diyete başla ve bırak mevzusundan bıktım usandım okulumun açılmadın 1 ay kaldı ve ben hergün kendimi daha şişman hissetmeye başlıyorum bu durum beni her şekilde yoruyor ve üzülüyorum artık buna dur demem gerek ve bunun farkındayım... şuan kilom 73 olması gerek tartıya çıkmaya çok korkuyorum umarım bi gruba girerim...
Bencede. Oncelik uye sayisi cok az olanlar olmali ve oraya yonlendirilmeli. Sonucta tatile gidip ya da izne ayrilip donenler var ona gore hesap edilmeli. Bizim grup bu sekilde isliyor. Uye sayimiz az ama daha az olanlar varsa onlar oncelikli olmali.Anlatamadım sanırım
Benim demek istediğim mesela bi takımın aktif olmasi için 7 8 üye yeterli fazlasını cagirmaktansa üye sayısı az olan ve kapanma tehlikesi yaşayan takımlara öncelik vermeliyiz diye düşündüm ben
Tabi ama sizin takim en azindan suanlik diger takimlara gore sayiniz daha iyi. Az olanlarlara yonlendirme olursa iyi olur.Bende gerekçemi soyledım
Dışardan hep üye alıyoz gıbı gorunsede kalan az canım
Yakında her yer dolar tatıller bıtsın hayırlısıyla
Dimi :) sonuçta bi takım kapandığı zaman hepimiz üzülüyoruz tatlı bi rekabet var ortada niye bunu kaybedelim ki o takım kaptanı na da haksızlık emek veriyo sonuçta ve uyesizlikten takım kapanması çok üzücü oluyoBencede. Oncelik uye sayisi cok az olanlar olmali ve oraya yonlendirilmeli. Sonucta tatile gidip ya da izne ayrilip donenler var ona gore hesap edilmeli. Bizim grup bu sekilde isliyor. Uye sayimiz az ama daha az olanlar varsa onlar oncelikli olmali.
Tabi canim kimse takim kapansin istemez. Hepimizin amaci zayiflamak, yardimci olmak.Dimi :) sonuçta bi takım kapandığı zaman hepimiz üzülüyoruz tatlı bi rekabet var ortada niye bunu kaybedelim ki o takım kaptanı na da haksızlık emek veriyo sonuçta ve uyesizlikten takım kapanması çok üzücü oluyo
6.takima gidebilirsin canimMerhaba ben 153 boyundayım 80 kiloyum insülin direnci çıktı bende doktor polikistik over sendromu da olabilir dedi devsmlı acıkıyorum ve yiyorum gruplardan birine katılmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Tamam teşekkür ederim6.takima gidebilirsin canim
5.takima gidebilirsin canimmerhabalar
ben 26 yaşındayım boyum 165 ve yaklaşık 68 kiloyum. dikkat etmediğim zaman çok kolay kilo alıyorum ve şu anki halimden pek memnun değilim. uzun zamandır 60 kilonun altına düşmedimama 62 ye kadar düştüğüm olmuştu.
Kabul etmek zor olsa da ben de evlilik sonrası kilo alma durumu yaşayanlardanım artık
Bi yardımcı olun nolur artık 60 altına düşmek istiyorum ama motive olamıyorum kendi kendime
teşekkürler :)5.takima gidebilirsin canim
6.takima gel cnm31 yaşındayım. 158 boyum. yeni doğum yaptım bebeğim 71 günlük. 54 kilo ile başladığım gebeliği 20 kilo alarak 74 ile bitirdim. şu an 65.5 kiloyum. hedefim 50-52 kiloya inmek. boyum kısa olduğu için çok kilolu görünüyorum. Zayıflamam lazım hem de süt vermem lazım.
Tamam. Teşekkür ederim.6.takima gel cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?