13.takıma gel canımMerhaba, Yen'i Doğum yaptım 75 gün oldu, 162 cm boy 100 kilo oldum, süt üretimi azalmasın diye 2 aydır diyete başlamadım ama bebek de emmeyi fazla kabul etmeyince başlama zamanı geldi diyorum , 2-3 gündür yediklerimin miktarını azalttım , öğün aralarını artırmaya başladım , karbonhidratı düşürdüm, motivasyon olması için takıma katılmak istiyorum , vermem gereken çok kilo var ama hedefler halinde vereceğim , ilk hedef 2 ayda 10 kilo vermek olacak , destek olacak motive edecek takım varsa talibim
Merhaba, Yen'i Doğum yaptım 75 gün oldu, 162 cm boy 100 kilo oldum, süt üretimi azalmasın diye 2 aydır diyete başlamadım ama bebek de emmeyi fazla kabul etmeyince başlama zamanı geldi diyorum , 2-3 gündür yediklerimin miktarını azalttım , öğün aralarını artırmaya başladım , karbonhidratı düşürdüm, motivasyon olması için takıma katılmak istiyorum , vermem gereken çok kilo var ama hedefler halinde vereceğim , ilk hedef 2 ayda 10 kilo vermek olacak , destek olacak motive edecek takım varsa talibim
6. Takıma gelebilirsin canım.merhabalarr hanimlar 28 yasinda 92 kilo 1.65 boy ve 1 yasinda harika bi cocuk annesiyim..oldu olasi kilolu maalesef kilolariyla barisik bi insanim..Artik dustugum yerden kalkmak istiyorm.dustugum diyorum cunku bi ara 10.takimda idim iyi de gelmisti motive olmustum yalniz degilim demistim fakat ailevi sebeblerden oturu bi sure uzak kalmak durumunda kaldim..o yuzden dustugum yerden diyorum..bu siralar mideme mideme sıkasım var
6. Takıma beklerızmerhabalarr hanimlar 28 yasinda 92 kilo 1.65 boy ve 1 yasinda harika bi cocuk annesiyim..oldu olasi kilolu maalesef kilolariyla barisik bi insanim..Artik dustugum yerden kalkmak istiyorm.dustugum diyorum cunku bi ara 10.takimda idim iyi de gelmisti motive olmustum yalniz degilim demistim fakat ailevi sebeblerden oturu bi sure uzak kalmak durumunda kaldim..o yuzden dustugum yerden diyorum..bu siralar mideme mideme sıkasım var
Hahaha6. Takıma beklerız
Bende talip olacaktım ıkınızı görünce sustumHahaha
ikimiz de pusuya yatmışız gibi olmuş canım
Aynen Öyle olmuşHahaha
ikimiz de pusuya yatmışız gibi olmuş canım
Nasıl yazdıysak aynı anda denk gelmişBende talip olacaktım ıkınızı görünce sustum
Nasıl bir şans ise ikimiz birden aynı anda yazmışızBende talip olacaktım ıkınızı görünce sustum
6. Takıma gekebılırsın cnm65 kiloyum 55 olmak istiyorum ama veremiyorum belki yarışma vesile olur ..
Boy 165 yaş 29 30 a girmeden zayiflayalim..:)
Bişey sorucam isminin yanında başlangıç ve hedef kilonnasul yazıyor çok motive edici bende yapmak istiyorum
Nickinin üstüne tıkla,kişisel bilgilere tıkla. Sonra özel başlık yazan yere yaz aşağıya doğru in kaydet çık.Bişey sorucam isminin yanında başlangıç ve hedef kilonnasul yazıyor çok motive edici bende yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?