Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba, Yen'i Doğum yaptım 75 gün oldu, 162 cm boy 100 kilo oldum, süt üretimi azalmasın diye 2 aydır diyete başlamadım ama bebek de emmeyi fazla kabul etmeyince başlama zamanı geldi diyorum , 2-3 gündür yediklerimin miktarını azalttım , öğün aralarını artırmaya başladım , karbonhidratı düşürdüm, motivasyon olması için takıma katılmak istiyorum , vermem gereken çok kilo var ama hedefler halinde vereceğim , ilk hedef 2 ayda 10 kilo vermek olacak , destek olacak motive edecek takım varsa talibim

13.takıma gel canım

5. takıma bekleriz.

13. takımdan davet gelmiş bile, bol kilo vermeler.

merhabalarr hanimlar 28 yasinda 92 kilo 1.65 boy ve 1 yasinda harika bi cocuk annesiyim..oldu olasi kilolu maalesef kilolariyla barisik bi insanim..Artik dustugum yerden kalkmak istiyorm.dustugum diyorum cunku bi ara 10.takimda idim iyi de gelmisti motive olmustum yalniz degilim demistim fakat ailevi sebeblerden oturu bi sure uzak kalmak durumunda kaldim..o yuzden dustugum yerden diyorum..bu siralar mideme mideme sıkasım var

6. Takıma gelebilirsin canım.

6. Takıma beklerız

Merhaba sevgili kaptanlarım

Takımda izne ayrılan ve mezuniyeti yaklaşanlarla beraber sadece takım kaptanı + 1 üye kalma tehlikesiyle karşı karşıyayız

O yüzden yeni katılmak isteyen üyelerden 14. Takıma yönlendirip yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…