Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boyum 1.63 69 70 kiloyum çok kolay kilo alıp verebilen biriym 3 yasında oğlum var 67 ile hamile kalıp 86 le doğuma gittim doğumdan 6 ay sonra 78 kiloydum spora başladım 68 kadar indim yani doğm öncesi kiloma yakınım ama ben 10 kilo vermek istiyorum.

merhaba Doğumdan aldığım kilolardan kurtulmak istiyorum ilk hamileliğim 68 kg başlatıp 82 kg ile bitmişti 75 kg kadar düşüp hızla tekrar aldım ikinciye 82 kg ile kalıp 93 kg ile Doğuma gittim bebeğim 7 aylık simdi 84kg . 68 kg olmak istiyorum tekrardan

9.takıma gelebilirsin cnm

Merhaba. Ben Aylin. 27 yasindayim. 3 yillik evliyim. 4 aylik bir oglum var.
100kg ile hamile kaldim. 128kg ile doguma girdim cok sükür oglum saglikli ama ben degilim
Su an 118 olmam gerekiyor. Bir kac saate tartilirim.
Almanyadan katiliyorum.

Buranin cok aktif üyelerinden biriydim. 90 larda gidip geliyordum...
1. TAKIM kaptaniydim ve yardimcisiydim. 2012 olmasi lazim.
Subat 2015 de tekrar basvurmustum sanirim. Katildimmi hatirlamiyorum.

Cok aktif bir Gruba girersem cok memnun olurum. Bende aktif olanlardanim genelde.

KARATAY yapmayi düsünüyorum. Hamile kalmadan uygulamistim ve 8kg vermistim.

Cok tsk ediyorum

Yukarıdakı mesajlar yanlışlıkla yazdım uyku semesı
Mesaj sılme yasak dıye sılmedım

merhaba 31 yaşımdayım 160 cm boyum 31 mayısta 79.8 kg ile diyete başladım şu an 71.4 kg oldum. 10 aylık bir oğlum var emziren anneyim. Hedefim 63 kg . motivasyonumu kaybetmeye başladığım bugünlerde burayı keşfettim. Bende katılmak istiyorum.

2.takıma beklerim canım

2.takıma beklerim canım

Yok mu katılmak isteyen ya .. 70 + bol katılımlı muhabbeti güzel diyetine sadık, sporunu aksatmayan, nicki kolay yazılan uyelere ihtiyacım var. Bu vasıflara uyduğunuzu düşünüyorsanız bize baş vurunuz:)))

Merhaba arkadaslar 161 boyunda maalesef ki 104 kilodayim

Onceleri iradem vardi diyete baslayinca iradeli jir sekilde kilo verebiliyordum ama uzun zamandir iradenin i si yok brnide aralarina kabul edecek bir grup var mi acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…