Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
nicki kolay mı öyle bulursan vizede gönder

Yaa alışkanlık olmuş buralara bakmak bu mesajını okuyuncada çok güldüm cidden bizimle Zayıflamak ister misiniz yazalım takım camlarına

Allahtan başka bişi dileseymişsin kaptanım, 2 saat sonra gerçek olmuş dileğin :)

Arkadaşlar bu grupla zayıflama hikayeleri beni çok motive etti, ben de katılmak istiyorum..
34 yaşındayım, 1,60 boyunda 68 kiloyum. Çok çabuk alıp veriyorum, hayatım rejim diyebilirim. Artık sağlıklı, sabit bir kilom olsun istiyorum. Kıyafet sendromu yaşamaktan, ipin ucunu kaçırmaktan, yakalayıp bırakmaktan yoruldum...

6. Takıma bekleriz canım.

Merhaba. Ben 60 kilodayım. Bir kere daha yazmıştım katılmıştım fakat migrenim yüzünden tedavi olmam gerekiyordu çıkmak zorunda kalmıştım. Şimdi yine katılsam olur mu acaba?

Merhaba. Ben 60 kilodayım. Bir kere daha yazmıştım katılmıştım fakat migrenim yüzünden tedavi olmam gerekiyordu çıkmak zorunda kalmıştım. Şimdi yine katılsam olur mu acaba?

portakalım ördeğim :)) seni başka takıma yar etmeyeyim dilersen :))

arzu edersen 7.takıma gelebilirsin canım aus senden sıkıldım yahu başka takıma gideyim dersen de ... hiç alınmam bilesin

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/7-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.91083/page-33552

Aa ben burayı ilk defa gördüm.. ne kadar eğlenceli ben direk kazenin mesajı ile 12.takımda buldum kendimi.. iyikide öyle olmuş.. kendimi buldum :))

Dolu dolu 89.8 kiloyum. Zayıflamam gerek dedikçe kilo aldım Üstelik eylülde evleniyorum. Daha önce cuma takımlarına katılmıştım. kendi isteğimle ayrıldım ocak ayıydı sanırım. Aralar da da listeye girmeksizin takımlara girmeye niyetlendim ama diyet yapasım gelmeyince devam ettirmemiştim.
Şimdi son kez katılmak istiyorum. Hangi takıma katılabilirim?

Istikrarla devam ederim dersen 9.takıma gel Cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…