12. Takıma gel canımMerhaba arkadaslar 161 boyunda maalesef ki 104 kilodayim
Onceleri iradem vardi diyete baslayinca iradeli jir sekilde kilo verebiliyordum ama uzun zamandir iradenin i si yok brnide aralarina kabul edecek bir grup var mi acaba
12. Takıma gel canım
Yok mu katılmak isteyen ya .. 70 + bol katılımlı muhabbeti güzel diyetine sadık, sporunu aksatmayan, nicki kolay yazılan uyelere ihtiyacım var. Bu vasıflara uyduğunuzu düşünüyorsanız bize baş vurunuz:)))
Aynen etiketlemesi kolay olsun. Ben yaşlı bir kadınım aklımda tutamıyorum nicklerinicki kolay mı öyle bulursan vizede gönder
Yaa alışkanlık olmuş buralara bakmak bu mesajını okuyuncada çok güldüm ciddenYok mu katılmak isteyen ya .. 70 + bol katılımlı muhabbeti güzel diyetine sadık, sporunu aksatmayan, nicki kolay yazılan uyelere ihtiyacım var. Bu vasıflara uyduğunuzu düşünüyorsanız bize baş vurunuz:)))
Yok mu katılmak isteyen ya .. 70 + bol katılımlı muhabbeti güzel diyetine sadık, sporunu aksatmayan, nicki kolay yazılan uyelere ihtiyacım var. Bu vasıflara uyduğunuzu düşünüyorsanız bize baş vurunuz:)))
6. Takıma bekleriz canım.Arkadaşlar bu grupla zayıflama hikayeleri beni çok motive etti, ben de katılmak istiyorum..
34 yaşındayım, 1,60 boyunda 68 kiloyum. Çok çabuk alıp veriyorum, hayatım rejim diyebilirim. Artık sağlıklı, sabit bir kilom olsun istiyorum. Kıyafet sendromu yaşamaktan, ipin ucunu kaçırmaktan, yakalayıp bırakmaktan yoruldum...
Tamam geliyorum o haldeeee.. teşekkürler...6. Takıma bekleriz canım.
Merhaba. Ben 60 kilodayım. Bir kere daha yazmıştım katılmıştım fakat migrenim yüzünden tedavi olmam gerekiyordu çıkmak zorunda kalmıştım. Şimdi yine katılsam olur mu acaba?
slm acemi kabul ediyorsanız yoluda bulabillirsem bende sizlere katılmak isterimnicki kolay mı öyle bulursan vizede gönder
12. Takıma gel canım.slm acemi kabul ediyorsanız yoluda bulabillirsem bende sizlere katılmak isterim
Aynen cam olsa yapıştırıcam :)Yaa alışkanlık olmuş buralara bakmak bu mesajını okuyuncada çok güldüm ciddenbizimle Zayıflamak ister misiniz yazalım takım camlarına
Tmm gelmeyi deneyeyim12. Takıma gel canım.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/12-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.130579/page-3203Tmm gelmeyi deneyeyim
Istikrarla devam ederim dersen 9.takıma gel CnmDolu dolu 89.8 kiloyum. Zayıflamam gerek dedikçe kilo aldımÜstelik eylülde evleniyorum. Daha önce cuma takımlarına katılmıştım. kendi isteğimle ayrıldım ocak ayıydı sanırım. Aralar da da listeye girmeksizin takımlara girmeye niyetlendim ama diyet yapasım gelmeyince devam ettirmemiştim.
Şimdi son kez katılmak istiyorum. Hangi takıma katılabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?