Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet az önce mesaj attım o gruba teşekkür ederim galiba aynı adres
14. Takıma yazmışsın şimdi gördüm.
Önce kendini tanıt, yaş , evli bekar, çocuk vs gibi. Boyunu,kilonu,hedef kilonu ve kilo alma sebebini vs gibi şeyleri de yaz.
İlk sayfada takım kuralları var onları da okursan iyi olur. Takım arkadaşların online olunca sana daha yardımcı olur.
Kolaylıklar diliyorum.

Tamam çok teskkur ederim yardımların için süpersiniz

Merhabalar 25 yaşındayım

165 boyum 68 kilom evliyim 2 yıldır kilolarlar başım dertte . Bir rahatsızlığım nedeniyle 2 yılda 20 kiloya yakın kilo aldım

Bu kilolar nedeniyle üstüne depresyon öz güven eksikliğimden bir daha tedavi sürecine girdim . Sokakta beni görenler aa hamilenesin yada ne kadar kilo almış demesinden usandım hergünüm göz yaşıyla geçti sonra evledim nişanlana kadar 10 kilo verdim şimdide 2 3 kilo verdin. Diyetisyene yada spora gidicek durumum mağlesef yok . Sonrasında burayı keşfettim bana yardımı dokunur diye ümitlendim bende aranızda olmaktan gurur duyucam

6. Takıma bekleriz canım.

Merhabalar. Boyum 165 kilom bu sabah itibariyle 116 hep kiloluydum. Hamilelikten sonra üç hanelilerle de tanıştım ne yazıkki. Hırslı biriyimdir. Yarışmayla kilo vermem hızlanır diye umutlanıyorum. Lütfen beni de kabul edin. Hedefim şimdilik iki haneli sayıları görmek. Aranızda olmak istiyorum

9. Takıma gelebilirsin canım

Merhabalar, boyum 162 cm kilom bu sabah itibariyle 79.1. Evliyim, 8 ay önce doğum yaptım, 87 ile doğuma gittim aylardır 82-80 arasındaydım bu ara spor yaptım biraz, emziriyorum ama bol su içince sütüm her daim oluyor, , yani aslında az yememde sıkıntı yok, sıkıntı benim duygusal yeme bozukluğu yaşamam, şekere çok düşkün olmam. Hamilelik öncesinde 62 kiloydum, o halime dönmek istiyorum, şu an izindeyim ve evdede koşu bandı var, yani şu dönem kilo vermem için çok ideal, ben de sizlerle kilo vermek istiyorum, yardımcı olur musunuz?

12. Takıma gelebilirsin canım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…