Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben kilo vermek icin cirpinacagimi aklimin ucundan bile gecirmezdim. 168 boyum.Kilom da 59.Ben 53 kiloyu yillarca gecmemis biri olarak cok mutsuzum bu kiloda

Merhaba arkadaslar ben de 65 kiloyum ben de katilmak istiyorum zatiflamak da istiyorum

Merhaba kızlar doğum yapalı 7 ay oldu zaten kilolu bir başlangıç yapmıştım hamileliğe birde hamilelik kiloları eklendi 165 boy 87.5 kilo ile ben de katılmak istiyorum

Son yıllarda kilo kontrolünü elden kaçırdım, amacım hedefim eşim gelmeden fit bir hatun olmak olsun.
1.67 boy 89 kilo aranıza katılmak isterim

Kızlar yeterlı uyenız varsa gelen üyelerı 13. Takıma alabılırmıyız

Merhaba. 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Kilom tam 69.0. Pco ve inisülin direncim var. Glukofen kullanmaya ve diyet yapmaya başladım. 12 kilo fazlam var onu verirsem bebeğime kavuşmak için umudum olacak. Doktorların dediği sadece kilo versen bile kendiliğinden olur bi dahaki ay tedavi başlayacağız, ilaçlar da zaten kilo aldıracak. Kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Motivasyona ihtiyacım var beni de aranıza alır mısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…