Geliyorum hemenIstikrarla devam ederim dersen 9.takıma gel Cnm
6. Takıma bekleriz canım.Kizlar ben kilo vermek icin cirpinacagimi aklimin ucundan bile gecirmezdim. 168 boyum.Kilom da 59.Ben 53 kiloyu yillarca gecmemis biri olarak cok mutsuzum bu kiloda
6. Takıma gelebilirsin canım.Merhaba arkadaslar ben de 65 kiloyum ben de katilmak istiyorum zatiflamak da istiyorum
valla ben bi ara burda yatıyordum yine de yakalayamadığım çok olmuşturburda mi yatiyosunuz
Resmen pusuda herkes takip ediyorumvalla ben bi ara burda yatıyordum yine de yakalayamadığım çok olmuştur
İkisi de öyle bir denk geldi kiYeni biri geldi allah dedm.bi bakayimaninda kapilmis
Ben iki defa kk'ya girdim az önce ikisini de yakaladım.kokusunu almış gibiydim.takım azaldıkça bir köpekten güçlü buruna sahip oluyor gibiyim.valla ben bi ara burda yatıyordum yine de yakalayamadığım çok olmuştur
Sezon baslayinca saglam uyeler gelir eminim kiİkisi de öyle bir denk geldi ki
Kokusunu aldım resmen
keşke her gelen yeni arkadaşlar kalıcı olsa maalesef bir iki gün sonra sesleri solukları çıkmıyor biz de burada bildirimi görünce heyecan yapıp duruyoruz
4.takima alalimm sizii :)Merhaba kızlar doğum yapalı 7 ay oldu zaten kilolu bir başlangıç yapmıştım hamileliğe birde hamilelik kiloları eklendi 165 boy 87.5 kilo ile ben de katılmak istiyorum
9. Takıma gelebilirsinSon yıllarda kilo kontrolünü elden kaçırdım, amacım hedefim eşim gelmeden fit bir hatun olmak olsun.
1.67 boy 89 kiloaranıza katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?