6. Takima gelebilirin dicektim ki 13. Takimdan cagirmislar :)Merhaba. 27 yaşındayım 14 aylık evliyim. Kilom tam 69.0. Pco ve inisülin direncim var. Glukofen kullanmaya ve diyet yapmaya başladım. 12 kilo fazlam var onu verirsem bebeğime kavuşmak için umudum olacak. Doktorların dediği sadece kilo versen bile kendiliğinden olur bi dahaki ay tedavi başlayacağız, ilaçlar da zaten kilo aldıracak. Kurtulmak istiyorum bu kilolardan. Motivasyona ihtiyacım var beni de aranıza alır mısınız.
Dur artık kız bırkac üye lazım bıze acillll6. Takima gelebilirin dicektim ki 13. Takimdan cagirmislar :)
Valla canim bizede lazim izne cikiyo uyelerDur artık kız bırkac üye lazım bıze acillll
Bızde bır mezunValla canim bizede lazim izne cikiyo uyelersizin ki cok acilse yonlendirme yaparim gorursem ❤
Herkes cok zayif sanirim fazla gelen olmuyo. Ama yakalarsam size yonlendiririm canim ❤Bızde bır mezun
4 ızne gıdecek üye var
Deneme suresınde kımse yok
Söyle etkı butlu klavyesı güçlü bır kaç üye yollarsan ıyı olur
Yazın yerler kısa gelırlerHerkes cok zayif sanirim fazla gelen olmuyo. Ama yakalarsam size yonlendiririm canim ❤
Haklisin 1 ay sonra gelirlerYazın yerler kısa gelırler
Demezlerkı burda yolunu beklıyoz
Canım bende kendime bir takım arıyorumDur artık kız bırkac üye lazım bıze acillll
Canım bende kendime bir takım arıyorum
1,68 boy
83.2 kilo
Bana da yardımcı olun. okadar çok msj var ki. okumaya üşendim açıkcası. bilgilenmek istiyorum
4.takima gelebilirsiniz1m60
69kiloyum
57kilo olmak istiyorum
sevgiler
4.takima gelebilirsiniz177 cm boyunda 92.7 kiloyum hamileliğimde 72 kilodan 106.5 kiloya çıktım 2 senede 92.7 kiloya inebildim. Bende katılabilir miyim aranıza ?
12. takıma gelebilirsin canım :)Benide alin lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?