Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba ben 160 boyunca 63 kiloyum. Ocak ayında 69 kiloydum koşturmacadan haziran ayında 66 olmuştum.1 2 haftadır diyet yapıyorum(sağlıklı besleniyorum) şu an 63üm ..Boyum kısa ve basenlerim çok o yüzden göze batıyorum hep yakınımdakilerle kıyaslanıyorum :/ sizin ailede var kilolusun vs. Beni görenler arkamdan şişman bir kız falan diyormuş hem de yakınlarım bu beni çok hırslandırdı aynaya baktım ve böyle olmak istemiyorum dedim hedefim 50 kilo olmak, bir de tiroit ilacı kullanıyorum hormonlarım yavaş çalışıyor. Şu an motivasyonum gerçekten yüksek ama birlikten kuvvet doğar düşersem kalkarım diye düşünüyorum. Bu yüzden gruplara ben de katılmak istiyorum.

Canım 4. Takıma gel https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/4-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.38578/

Ben 170 boyundayım 64 kilo oldum Allah'ım 55 kilodan bu kiloya ulasmak beni de alır mısınız takıma zayıflamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…