Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27 yaşındayım 167 boyundayım iki aylık bebeğim var 67 ile halime kalıp 84 ile doğum yaptım şimdi 76 kiloyum 57 kiloya inmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar,
Kilom 97,8 kg, boyum 1,69 cm. 42 yaşındayım. Hipotiroidim var. Düzenli olarak Levotiron kullanıyorum. İnsülin direncim vardı, şu an yok, ama kilom sınırdaymış. Dikkat etmek zorundayım. 15 Mayıs 2017 tarihinden bu yana diyetisyen kontrolünde 12 kg verdim. Hedefim eski kilom olan 67 kg'a ulaşabilmek.
Ben de zayıflama gruplarınızdan birine katılmak istiyorum.
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
Gününüz güzel geçsin.

5.takima gidebilirsiniz

Selam daha önce cok güzel kilo vermistim buraya katilarak simdi yeniden katilmak istiyorum ve mümkünse 4.gruba dahil olmak istiyorum

23 yaşındayım 71 kiloyum 53 kilo olmak istiyorum. Diyetisyen kontrolünde zayıflamaya çalışıyorum ama yarışmanın daha çok motive edeceğini düşünüyorum.

24 yaşındayım 66 kiloyum ve 55 kilo olmak istiyorum yardımcı olursanız çok çok sevinirim

kızlar selam.1 . takım olarak zayıflamak isteyen yeni arkadaşlar arıyoruz.birlikte motivasyonla kilo vermek isteyen varsa katılsın <3

merhabalar 85 kilo 1,70 boyundayım doğum kilolarımdan kurtulmak için katılıyorum davet bekliyorum

Selam daha önce cok güzel kilo vermistim buraya katilarak simdi yeniden katilmak istiyorum ve mümkünse 4.gruba dahil olmak istiyorum
Slm canim bende seni merak ediyordum neler yapiyosun diye baska takima geçmişsin bize de bi slm verseydin keske merak ediyoduk seni. 4. Takima geçmişsin guzel kilo vermeler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…