Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm canim bende seni merak ediyordum neler yapiyosun diye baska takima geçmişsin bize de bi slm verseydin keske merak ediyoduk seni. 4. Takima geçmişsin guzel kilo vermeler.
SekerPancarii mmmm takimlardaki isimlere baktim hic biriniz hic bi takimda yoktunuz hepsi ben gelene kadar zayiflamistir tabi daha ne yapsinlar ki buralarda dedm moon beni takip ediyordu bi baktim bayadir girmemis buraya..bizim kızlarda gittiler demekki buralardan dedim 4.takimda kiloma yakin olan kisiler oldugundan 4e gectim yoksa tabiki sizi unutmadim hatta daha gecenlerde takimda bizim eskilerden kimse kalmadigi icin buraya geldim yazmistim

"Diet Killer"
Kilo: 91,6
Boy: 1.70

Kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere diyet yapmak aslında diyete devam edebilmek konusunda ciddi sorun yaşıyorum.
Hayatımda böylesine isteyip de başaramadığım tek şey kilo vermek. Daha önce KK'da iki farklı diyet günlüğü açtım, bir süre çok iyi diyete devam ettim ama sonra hüsran... Bu sene benim için tam bir dönüm noktası oluyor, hayatım değişiyor ve gelişiyor. Bütün bunlar olurken artık şu lanet yağlarımdan da kurtulmam gerekiyor! İstediğim miktarda ve kalıcı kilo verebilmek için bazı şeyleri kafamda bitirmem gerektiğini ARTIK BİLİYORUM.
Eskiden diyet bir heves olur geçerdi; artık bir ihtiyaç, bir takıntı, bir bela oldu bana. Defalarca başarısız oldum, kendimi ve bana destek olanları yüz üstü bıraktım. Kendi kendime diyet yapmaya çalıştığım oldu, ailemden - arkadaşlarımdan - nişanlımdan yardım istediğim oldu, Instagram hesabı açıp uğraştığım oldu, KK'da günlükler gruplarca çırpındığım oldu. Sonunda hep kaçtım, biraz psikolojim dalgalansa yemeğe daldım.
AMA ARTIK YETER. Kendime GERÇEKTEN inanmak için odaklanıyorum, asla VAZGEÇMEYECEĞİM.
Bu zorlu yola bugün tekrar ve gerçekten çıktım! Bana yardımcı olabilecek, benim de diğer takım arkadaşlarıma destek olabileceğim bir grupta yarışmak istiyorum. Böyle yaşamaya devam edemem!
Umarım hepiniz bu fazla kilo belasından kurtulursunuz

Sevgiler!

Son düzenleme:
9. Takıma buyrun

Merhaba benimde kilolarla başım dertte.. boy 1.63 kilo 83.. beni de aranıza alin

Herkese merhaba. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum, boyum 1.65. 15 kg civari vermek istiyorum. Ilk hedef yilbasina kadar 59u gormek. Beni kim alir

Selam arkadaslar boy 160 kilo ,74.700 du en son suan ne bilmiyorum. Bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli bir takima girip motive olmak istiyorum benide alin araniza

selam ben 1.60 boyunda 60 kiloyum.hatta en son 61 bile olabılır.bende bır takıma girmek istiyorum motive olmadan olmuyor.. bende takımlara girmek istiyorum 52 hedefim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…