Slm canim bende seni merak ediyordum neler yapiyosun diye baska takima geçmişsin bize de bi slm verseydin keske merak ediyoduk seni. 4. Takima geçmişsin guzel kilo vermeler.
9. Takıma buyrun"Diet Killer"
Kilo: 91,6
Boy: 1.70
Kullanıcı adımdan da anlaşılacağı üzere diyet yapmak aslında diyete devam edebilmek konusunda ciddi sorun yaşıyorum.
Hayatımda böylesine isteyip de başaramadığım tek şey kilo vermek.Daha önce KK'da iki farklı diyet günlüğü açtım, bir süre çok iyi diyete devam ettim ama sonra hüsran... Bu sene benim için tam bir dönüm noktası oluyor, hayatım değişiyor ve gelişiyor. Bütün bunlar olurken artık şu lanet yağlarımdan da kurtulmam gerekiyor! İstediğim miktarda ve kalıcı kilo verebilmek için bazı şeyleri kafamda bitirmem gerektiğini ARTIK BİLİYORUM.
Eskiden diyet bir heves olur geçerdi, artık bir ihtiyaç bir takıntı bir bela oldu bana.
Bu zorlu yola bugün tekrar ve gerçekten çıktım! Bana yardımcı olabilecek, benim de diğer takım arkadaşlarıma destek olabileceğim bir grupta yarışmak istiyorum.
Umarım hepiniz bu fazla kilo belasından kurtulursunuz
Sevgiler!
Hemmeeen geliyorum efem!9. Takıma buyrun
Hemmeeen geliyorum efem!
6.takima buyrunnMerhaba benimde kilolarla başım dertte.. boy 1.63 kilo 83.. beni de aranıza alin
13.takıma gelebilirsin canımHerkese merhaba. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum, boyum 1.65. 15 kg civari vermek istiyorum. Ilk hedef yilbasina kadar 59u gormek. Beni kim alir
Kız sen niye direk bizim takıma gelmedin. Haberin yok mu takım açtığımızdan aşk olsun.Herkese merhaba. 31 yasindayim, 67.5 kiloyum, boyum 1.65. 15 kg civari vermek istiyorum. Ilk hedef yilbasina kadar 59u gormek. Beni kim alir
Teşekkür ederiz kaptanım9. Takıma buyrun
8takima gel canımSelam arkadaslar boy 160 kilo ,74.700 du en son suan ne bilmiyorum. Bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli bir takima girip motive olmak istiyorum benide alin araniza
1. Takıma git canımselam ben 1.60 boyunda 60 kiloyum.hatta en son 61 bile olabılır.bende bır takıma girmek istiyorum motive olmadan olmuyor.. bende takımlara girmek istiyorum 52 hedefim
alırlar mı aralarına takım kaptanı kım canım :)1. Takıma git canım
Alırlar neden almasınlar :)alırlar mı aralarına takım kaptanı kım canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?