Hele bol paylaşım yapıp kilo verirsen nüfusa da geçirirler
selam hanımlar ben daha önce 4. takımdaydım
sağlık problemlerim nedeniyle uzun bir süre ara verdim şimdi kendimi toparladım.
Tekrar yarışmaya başlamak istiyorum
Şuan herşey kilomdan kaynaklanıyormuş Hipotroidi hastasıyım
Bir an önce vermeliymişim
bana yol gösterecek sıkı rakiplerin olduğu bir başarılı grupta yarışmak istiyorum.
Boy 1.70
Kilo :97
8.takima gidebilirsinselam hanımlar ben daha önce 4. takımdaydım
sağlık problemlerim nedeniyle uzun bir süre ara verdim şimdi kendimi toparladım.
Tekrar yarışmaya başlamak istiyorum
Şuan herşey kilomdan kaynaklanıyormuş Hipotroidi hastasıyım
Bir an önce vermeliymişim
bana yol gösterecek sıkı rakiplerin olduğu bir başarılı grupta yarışmak istiyorum.
Boy 1.70
Kilo :97
yaş 33
13.takıma gelebılırsınSelam güzellikler, öncelikle beni de aranıza alırsanız, çok mutlu olurum. Hikayeme başlamak gerekirse, şöyle ki bu yola eylül 15 te 74 kg ile başladım şu an ki kilom 71.6. Ve ben yılmamak için bu yolda sizlerle birlikte yol almak istiyorum. Bu kiloya gelmemin sebebi, sonu maalesef 8 haftalık küçücük bir kalbin durması ile sonuçlanan bir gebelik olmuş oldu. rahmin dinlenmesi ve kendine gelmesi için 3 ay beklemem gerekiyor. Allah’ın da izniyle bu sürede daha sağlıklı bir gebelik için en fazla 58 olmak. Çünkü boyum 1.55 ve gebelik sürecinde çok sıkıntı çektim ki ayakta durmakta zorlanıyordum. Eğlenceli ve aynı zamanda azimli biriyim. taliplerimi bekliyorumGrubu yani teşekkürlerimi sunarım.
Ayy seve seve.13.takıma gelebılırsın
Tabi ki canım gördüğümde yonlendirecegim aslında kış geldi baya yeni üye artışı olmalı ama :)Merhaba kaptanlarim
Suan listede 4kisiyiz cuma 1 kisi listeye girerken biride ayrilmak istiyormus.
Yeni adaylara ihtiyacimiz var.
Gelenlerden 14.takima yonlendirirseniz cok sevinirim.
TesekkurlerTabi ki canım gördüğümde yonlendirecegim aslında kış geldi baya yeni üye artışı olmalı ama :)
14. Takıma gidebilirsin canım başarılarMerhaba
Haziran 20 de dogu yaptim dogumdan sonra 75 kiloydum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek.
Hamile kalmadan 60 idim :) destekle olabilir yarışma dikkatimi cook cekti :)
Tesekkur ederimm14. Takıma gidebilirsin canım başarılar
14.takima gidebilirsin canımMerhaba boyum 1 72 kilom 74. 65 e dusmek istiyorum yardimci olursanız sevinirim
Teşekkürler14.takima gidebilirsin canım
13. Takıma gelebılırsınMerhaba bende katılabilrmiyim? Bundan iki sen öncede katılmıştım çok güzel kilolar vermiştim. Yarın tekrar başlamak istiyorum sizlerle...
Tşkler :)13. Takıma gelebılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?