Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
selam hanımlar ben daha önce 4. takımdaydım
sağlık problemlerim nedeniyle uzun bir süre ara verdim şimdi kendimi toparladım.
Tekrar yarışmaya başlamak istiyorum
Şuan herşey kilomdan kaynaklanıyormuş Hipotroidi hastasıyım
Bir an önce vermeliymişim
bana yol gösterecek sıkı rakiplerin olduğu bir başarılı grupta yarışmak istiyorum.
Boy 1.70
Kilo :97
yaş 33

8.takima gidebilirsin

Selam güzellikler, öncelikle beni de aranıza alırsanız, çok mutlu olurum. Hikayeme başlamak gerekirse, şöyle ki bu yola eylül 15 te 74 kg ile başladım şu an ki kilom 71.6. Ve ben yılmamak için bu yolda sizlerle birlikte yol almak istiyorum. Bu kiloya gelmemin sebebi, sonu maalesef 8 haftalık küçücük bir kalbin durması ile sonuçlanan bir gebelik olmuş oldu. rahmin dinlenmesi ve kendine gelmesi için 3 ay beklemem gerekiyor. Allah’ın da izniyle bu sürede daha sağlıklı bir gebelik için en fazla 58 olmak. Çünkü boyum 1.55 ve gebelik sürecinde çok sıkıntı çektim ki ayakta durmakta zorlanıyordum. Eğlenceli ve aynı zamanda azimli biriyim. taliplerimi bekliyorum Grubu yani teşekkürlerimi sunarım.

13.takıma gelebılırsın

Merhaba kaptanlarim
Suan listede 4kisiyiz cuma 1 kisi listeye girerken biride ayrilmak istiyormus.
Yeni adaylara ihtiyacimiz var.
Gelenlerden 14.takima yonlendirirseniz cok sevinirim.
Tabi ki canım gördüğümde yonlendirecegim aslında kış geldi baya yeni üye artışı olmalı ama :)

Merhaba
Haziran 20 de dogu yaptim dogumdan sonra 75 kiloydum su an 68 im hedefim 55 e kadar düşmek.
Hamile kalmadan 60 idim :) destekle olabilir yarışma dikkatimi cook cekti :)

Merhaba bende katılabilrmiyim? Bundan iki sen öncede katılmıştım çok güzel kilolar vermiştim. Yarın tekrar başlamak istiyorum sizlerle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…