5. takıma gel tanışalım: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/Merhaba desteksiz kilo veremeyenlrde bende varim boyum 1.55 kilom 80 oldu.hamilelik planliyoruz zayiflamam lazim.nasil oluyor burda islerr yardimmmn
Teşekkürler8. TAKIMA buyur canımbirlikte motive olup hedeflerimize ulasiriz ♡
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/8-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.123779/page-15951
gel canım, tanışalım.İşe başlamadan kilo vermem gerekli hamilelikten önce vermiştim fakat doğumdan sonra zorlanıyorum şimdi hemde biraz motivasyona ihtiyacım var. Emziriyorum 168 boy 94 kg
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.460862/page-11711Merhabalar 73.5 kiloyum bir senede 10 kilo aldim. Dogumdan sonra kilolarim gitmisti geri geldi. 3.3 insulin direncim var beni de alin grubA
Duzenli katilim yaparim dersen 9.takima gelebilirsin cnmMerhabalar ben de katılmak istiyorum .59 kiloyum .Hedefim 9 kilo vermek .Doğumdan sonraki kilolarimdan kurtulmak istiyorum .Dünden beri yediklerime dikkat ediyorum .
6.takıma bekliyorum canımMerhabalar herkesedaha önce 7. takımdan izne ayrılmıştım yaklaşık 2 yıl önce şu anda 72 kg yim diyetisyene ve spora başladım en az 10 kg vermek istiyorum müsait olan bir gruba katılmak istiyorum
Geliyorum hemen teşekkür ederim6.takıma bekliyorum canım
6.takıma bekliyorum canım dogru yanlısa birlikte bakalımMerhaba bende acilen kilo vermeliyim boy 1.63 kilo 83 aldım başımı gidiyorum diye dedim spora başlayim diyet yapim falan neyse sporada diyetede başladım bugün tam 3 hafta oldu ama ben 4 kilo aldım nasıl oluyor bu anlamadım bende size katılabilir miyim ?
Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
6.takıma bekliyorum canımMerhaba, adım Şebnem. 42 yaşındayım. İki hafta önce tartıldım, 79 kg idim. Şu an tartılmaya korkuyorum. Sömestir tatili çocuklar evde derken ye iç yat iyice moralim bozuk.
Hep böyle değildim çok çok zayıf bir genç kız olarak evlendim, 43 kg. Doğumdan sonra iki sene 61-62 kg’da sabitlemişken, düşük yapmam ile psikolojim yerle bir oldu ve birkaç haftada 5 kg aldım. Daha sonrası çorap söküğü tani ki. Bir baktım 72 olmuşum. 15 ay önce diyetisyen ve zumbaya başladım. Allah sizi inandırsın iki ayda sadece iki kilo verdim. Vee tabiki 6 ay sonrasında 79 olmuştum bile.
Sonuç; senelerdir mecbur kalmadıkça fotoğraf çektirmiyorum. Giysilerim yırtılıp, eskimedikçe veya önü kapandığı sürece alışveriş yapmıyorum. Hep yiyiyorum ve pişman oluyorum. Çok mutsuzum. Okullar açılıp çocuklar bir gitsin evden, yürüyüşe başlayacağım. Yürüyüş bana çok iyi geliyor ve sonuç veriyor. Bir de beni gaza getirip motive edecek arkadaşlara ihtiyacım var. Biraz kendime gelmek istiyorum. Bu şekilde her açıdan çöküntüdeyim çünkü. Mutlaka faydalanacağım tavsiyeleriniz de olur diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler ve herkese başarılar
Teşekkür ederim. Takıma nasıl katılıyorum? Yardımcı olur musunuz?6.takıma bekliyorum canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.143241/page-25722#post-58684354Teşekkür ederim. Takıma nasıl katılıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Merhabalar, ben 2 yıl önce evlendim, 55 kilo idim, ülke değiştirdim, eşimin yanına gittim, hasret, gurbet derken, sıkıntıdan kendimi aburcubura verdim. Hamile kaldığımda ise 65 kilo idim, doğumum 79 kilo ile gerçekleşti. 4 ay önce doğum yaptım. Ve şuanki kilom 67. Bazen 68 olabiliyor.Arkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
Merhabalar, ben 2 yıl önce evlendim, 55 kilo idim, ülke değiştirdim, eşimin yanına gittim, hasret, gurbet derken, sıkıntıdan kendimi aburcubura verdim. Hamile kaldığımda ise 65 kilo idim, doğumum 79 kilo ile gerçekleşti. 4 ay önce doğum yaptım. Ve şuanki kilom 67. Bazen 68 olabiliyor.
Ben eski kiloma dönmek istiyorum, ciddi anlamda rahatsızlıklar hissediyorum kendimle alakalı, aynaya bakasım, alışverişe gidesim gelmiyor. Dışarıdan aldığım tepkiler çok rahatsız edici. Ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim?
Güncel kilo: 67 kg
Sol üst bacak: 56 cm
Sağ üst bacak: 57 cm
Göğüs: 93 cm
Karın: 101 cm
Basen: 103 cm
Hedef: 55-60 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?