Çok heyecanlandım8. Takıma buyur gel canım
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ama-yarismasi.123779/page-15996#post-58686187
5.takıma gel tanışalım :)Yarismaya katilmak istiyorum
Şuradan 13. takımın sayfasına yazabilirsin: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/13-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.138629/Merhaba, ben Fatma. 2015 yılında 13. Takımda yarışmıştım, iyi kilo vermiştim. Hamilelik nedeniyle ayrıldım. 2016 da yeniden gruplara katılma denemem oldu ancak emzirme sürecinde olduğum için devam ettiremedim. Şuan yeniden eski takımım olan 13.takıma katılmak istiyorum.
6. Takıma bekliyorum canımmerhaba buranın eski müdavimiyim tee 2013 te 2. takımda yarılmış güzelde kilo vermiştim mezun olamadan işe başlayıp ayrılmak zorunda kalmıştım çünkü İnternet sıkıntısı vardı. daha sonra aşk acısı iş sıkıntısı VS derken hepsini tekrar aldm başka diyetler denedm verdim aldım verdim aldım dukan senin Karatay benm derken fazla kilolarımın üstüne daha fazlasını ekledim sonra burası tekrar aklıma geldi çünkü burda verdiğimi uzun süre koruyabilmiştm tekrar denemek istedim Bi gruba katıldım ama aynı gün bıraktım.. şimdi evli bir çocuk annesiyim ve sonunda 3 haneli rakamları gördüm artı eşimde kilolu ben onu o beni yemeye itiyor ve bu durumdan ikimizde nefret ediyoruz lakin ikimizde yeme endeksli olunca illaki bir yerden kırılıyor. sonra tekrar burası geldi aklıma beni motive edecek bana destek olucak arkadaşlarım olsa bende onlardan aldığım güçle eşim ve kendime yardım etsem ne güzel olur diye düşündüm ve tekrar aranıza katılmaya karar verdim. son olarak beni bağrına basacak abur cubur yediğimde afaroz edecek benimle verdiğimiz kiloları kutlayacak arkadaşlara ihtiyacm var lütfen bana yardım edin
5.takıma gel tanışalım :)Arkadaşlar merhaba ben daha önce de diyet gruplarına katılmıştım bana çok faydası olmuştu. Bu sene Üniversiteye başladım ve malum yurt hayatı küçücük odada pek hareket imkanı olmuyor haliyle biraz Kilo aldım yaklaşık 3-4 Kilo fazla var aynı zamanda da sıkılaşmak istiyorum taliplerimi bekliyorum
13. takıma gel canımİyi günler 75 kiloyum diyete ve spora basladım ama tek basıma olmak ıstemıyorum bu surecte 25 yasındayım yardımcı olursanız sevınırım
6.takıma bekliyorum canımBende katılmayı cok istiyorum.destege cok ihtiyacım var.ben kücüklükten beri hep kiloluydum.ama bu kadar asırı ilk defa oluyorum.ben hic bi zaman zayıf olamadım ama en zayıf dedigim 70 kiloda bile bana herkes daha fazla kilo verme gayet zayıfsın diyorlardı. Suan 104 kilodayım ve artık bıktım.kilolu olmaktan bu değresif durumdan gercekten cok sıkıldım.ne olur banada destek olun ve sizinle beraber tekrar 70 kiloyu göreyim.bu hisle bu duyguyla yasamak cok zor cok..
3.takıma gelebilirsin canimMerhaba ben melek 28 yaşındayım 170 boyundayım 79 kiloyum milyonlarca kez(!) cuma zayıflama yarışmasına katılıp daha deneme sürecinde hem küçük çocuklarla kuralları yerine getiremediğimden hem de yemeye dayanamadığımdan ayrıldım ama ne olursam olayım gene geldim
gel canım tanışalımMerhaba ben merve 23 yaşındayım 160 boyunda 68 kiloyum bir kızım var 1.5 yaşında doğum kilolarımı veremedim aslında bunun için diyet yaptım bir kaç kez ancak nefsime yenik düştüm bahanem hep emziriyorum sekerim düşüyor ve kendimi kandırıyordum emzirmeyi kestim bahanem yok eski kıyafetlerimi tekrar giymek ve 60 kiloya düşmek istiyorum 2. Çocuk isteğim var ancak zayıflamadan bunu yaparsam bu kilonun önüne geçemem diye düşünüyorum etrafında 3 çocuk doğurup 3 ayda eski kilosuna dönen kadınlar var ve dedikleri ben kilo vermeyi biliyorum ve bende bunu öğrenmek istiyorum bu benim elimde olmalı kendimi kontrol etmeyi öğrenmek istiyorum yardım edin
buradan canım, kendini tanıtır mısın?Bu gruba nasıl katılabilirim
6. Takıma bekliyorum canımMerhaba, ben 25 yasındayım boyum 164 cm kilom iki gün önce 90dı . Küçüklüğümden beri şişmandım birkaç gün önce ciddi bir şekilde yürüyüş + sağlıklı beslenmeye başladım. Tam olarak düzeni oturtamadım ama. Geçen sene 80e kadar düşmüştüm ama son 4-5 yıldır ortalama 85 kg çevresinde kaldım hep. Bana da bir destek lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?