13. Takima gelebilirsin canimSelamlar, bana da var mı bir grup kızlar?
31/01'de 72,6kg ile başladığım Dukan diyetinde bugün sabah itibariyle 70,8kg ile seyir evresine geçtim.
Normal kilom 65/67 idi hipotroid tanısı konulduğundan beri (13 sene önce).
Bu kış fazla oturunca kilolar ardı ardına geldi.
Merhaba Mira;Bu gruplara nasıl katılıyoruz ☺
Merhaba bende katılmak istiyorum
Napacağım bilemedim
Merhaba Mira;
Buradan kendini tanıtırsan uygun bir takım seni davet edecektir.
Sağlıklı bol kilo vermeler
5. Takıma bekleriz, ben de emziriyorum, emziren annelerimiz cok grupta:Tanittim bakalım. ☺ inşallah basaririz
Tesekkurler☺5. Takıma bekleriz, ben de emziriyorum, emziren annelerimiz cok grupta:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/
Hoşgeldin canım biraz kendini tanıtır mısın? Uygun bir grup seni davet edecektirMerhaba bende zayıflamak istiyorum.
58 kiloyum, en az 3 kilo vermek hedefim.Hoşgeldin canım biraz kendini tanıtır mısın? Uygun bir grup seni davet edecektir
Öncelikle bir doktora görünmelisiniz. Bol su ve 1 2 kupa yeşil çay içebilirsiniz ödem için.Merhaba arkadaşlar ellerim ve ayaklarım çok şişiyor özellikle yataktan kalkınca sizdede böyle oluyorum?be yapıyorsunuz?
Vermeniz gereken çok az kilonuz var, çarçabuk verebilirsiniz. Buyrun destek olalım size.58 kiloyum, en az 3 kilo vermek hedefim.
Kış aylarında kilo aldım
SelamlarArkadaşlar,
Bizler takımlar kurduk ve her Cuma günü tartılarak en çok kilo veren üç takımı belirliyoruz.
Kilo probleminiz varsa, takım ruhu desteğine ihtiyaç duyuyorsanız ve katkıda bulunabilecekseniz sizleri de aramızda görmek istiyoruz.
Cuma Yarışmacısı olmak isteyenler lütfen bu topiğe, kilo bilgilerini ve kilo alma özgeçmişlerini içeren bir mesaj yazsınlar. Mesajlarınızın kapsamı, öncelik hakkı almanız için önemlidir.
Yeni üyeye ihtiyaç duyan takımların liderleri sizleri davet edecekler ve deneme süresi sonrasında, kesin üye olup olmayacağınıza karar verecekler. (Bu konuda yetkili olanlar takım liderleridir, konuyla ilgili bana özel mesaj lütfen atmayınız).
Ayrıca yarışmacı olmadan önce sistemin nasıl çalıştığını öğremek için aşağıdaki topiği okumanızda fayda var:
Karar Defteri
ıyilikler diliyorum.
5. takıma bekleriz: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/5-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/Selamlar
Aranıza katılmak istiyorum 43 yaşında 83.5 kiloyum bol motivasyona ihtiyacım var
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?