Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, bana da var mı bir grup kızlar?

31/01'de 72,6kg ile başladığım Dukan diyetinde bugün sabah itibariyle 70,8kg ile seyir evresine geçtim.
Normal kilom 65/67 idi hipotroid tanısı konulduğundan beri (13 sene önce).

Bu kış fazla oturunca kilolar ardı ardına geldi.

13. Takima gelebilirsin canim

Merhaba arkadaşlar ellerim ve ayaklarım çok şişiyor özellikle yataktan kalkınca sizdede böyle oluyorum?be yapıyorsunuz?

Selamlar
Aranıza katılmak istiyorum 43 yaşında 83.5 kiloyum bol motivasyona ihtiyacım var

merhaba.. 74 kiloyum zayiflamak istiyorum bende.
ergenlikten beri balik eti kivaminda oldum. hep kilo problemi yasadim. hep 40 veya 42 beden oldum. gelinlik giyecegim zaman 38 bedene düştüm kendiliginden. ama dugunden 1 yil sonra hemen 65 lere ciktim yine 42 bedendim. zamanla 73 oldum ve hamilelikte 10 kg aldim. dogum sonrasi kendiliginden gitti ama emziriyorum diye yedim ve 78 e ciktim. iki yil once diyet spor ve yuzme ile iki ay icinde 10 kg verip 68 oldum ama simdi tekrar istahim acildi. ve ben 74 kiloyum. boy 160.
motivasyon problemi yasiyorum. diyete basladigim gun ne var ne yok yiyorum dayanamayip.

araniza katilmayi cok isterim.. artik kendime gelmem lazim. bu gidise bir dur demeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…