Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mrb 2.5 aylık bebeğim var ve doğumdan beri bir gr bile veremedim. 94 kiloyum suan. Hayatımda hic görmediğim rakamları gördüm. Psikolojim bozuluyor bu kiloları gördükçe.. sizlerle başlasam diyorum

3.takımda izinli üyeydim. başka bir takımda devam etmek istiyorum 124 kilo ile kasımda ayrıldım maalesef 130 kiloyum şu an.. tek başıma yapamıyorum.

3. Takım 599. Etap/// candy_candy (124,3///%) kilosu sbt,izne ayrıldı

Merhabalar. Ben ilk universiteye gittigim yil 80 kilo oldum. Sonra bir gun erkek arkadasim alay edince canima tak etti. Haziran ayiydi hic unutmam, gittim kabak aldim. O zamanlar nesfit modaydi bayag, deneyim dedim. Sabah ve aksam 1 kase sutlu nesfit, oglen kabak haslama... 59 kiloya dustum. 3 yil oyle kaldim. Ama bu sene cok akraba ziyareti oldu pastalar, makarnalar havada uctu. E tabi midem genisledi. Kisin 70 kiloyu gordum. Nesfit diyetini yapamadim iradem mi zayifladi istahim mi artti bilemem. Kalori sayimiyla 64 e indim.
Şu an 64 kilo, 168 boy. Hedef evet dogru bildiniz 58 insallah. Motivasyona ihtiyacim var.
Lüttttfen destekleyin beni hatta birlikte destek olalalim birbirimize çok ihtiyacim var buna.
Takıma katilmak istiyorum.
Hanımlar hepinize başarılar diliyorum

Merhaba, 4. takima gelebilirsin

Merhabalar,
Eşimle tanıştığımda 72 kiloydum. Bekardık, yedik içtik gezdik derken 82 kiloya çıktım. Geçen sene evlendik. Gelinliğe girmek için bile kilo veremedim. Çok kötü bir beslenme düzenim var. Artık yeter diyorum. Kilolarımdan sıkıldım ve bunaldım. Kıyafet almak istemez oldum kendime. Bende kilo vermek istiyorum. 1.5 yıldır çalışmıyorum (dahası çalışamıyorum.) evde tek başıma olunca da düzenim iyice bozuldu. 3 aydır da eşimin işi sebebiyle farklı bir şehirdeyim. Birkaç haftadır deniyorum diyet yapmayı. diyet yapmayı bırakıp düzenli besleneyim diyorum onu dA beceremiyorum. Birbirimize destek olalım mı?

Kararliysan 9.takima gelebilirsin cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…