Cuma Zayıflama Yarışması'na Katılmak İsteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba bende evlilik sonrası balayı ziyaretler vs derken kilo aldım yaklasık 5-6 cıvarı..dıyetısyene gıdıyorum bır yandan ama ramazan gırdı araya oruc tutuyorum ramazan dıyetı verdı dıyetıyenım ama uygulamakta zorlanıyorum..ramazan sonrası da dıyete devam edecegım bır sure hedefım 62 baslangıc kılom 73 tü şuan 67 kiloyum..bana da uygun bir grup var mı ramazanda hem oruç tutup hem dıyet yapanlar?

9.takima gelebilirsin canım

Merhabalar ben hep kilolu bir çocuktum 2 sene önceye kadar 94 kiloydum ve kendimi çok kötü hissediyordum insanlarin dalga geçişlerini duyunca daha çok yiyordum bir gün durdum ve zayifladim 52 kiloya düştüm ve tekrar almaya başladım bu yaz evleneceğim ve gelinligimin üzerime güzel durmasını istiyorum 63 kiloyum boyum 1.70 aranızda bulunmaktan ve eski halime dönmekten mutluluk ve gurur duyarım.

Merhaba, 4. takima bekleriz

merhabalar. gecen haziran ayında 70 kiloydum ve bir sene içinde 82 kiloya çıktım. en kısa sürede aldığım kiloları vermek istiyorum ve gerçekten motive olmaya ihtiyacım var. her seferinde diyete başlayıp bırakıyorum ve üstüne kilo almaya devam ediyorum. inatla kıyafette almıyorum zayıflayacagım diye. eğer takımında boş yer olan varsa katılıp 2 ay içinde eski halime dönmeyi planlıyorum

6. Takıma gelebilirsin canım

Merhabalar. 2,5 ay önce Doğum yaptım. hamile kalmadan önce 58,5 kiloydum. Hamilelikte 7,2 kg aldım. Doğumdan sonra hepsini verdim. 56ya kadar düştüm . Sonra süt olsun diye bazen kaçamaklar ile beraber 57-57,5 çıkıyorum sonra dikkat ederek 56 ya kadar düşüyorum. Şuan tekrar 57 kiloyum. Ve boyum kısa olduğu İçin ( 160 ) 50 kg ya düşmek istiyorum . Bana uygun bi grup var mı dahil olabileceğim? Ayni zamanda da sağlıklı beslenerek sütümü etkilemiceğim

Gel canım 6. Takıma ben de Emziriyorum

Ama kilon çok iyi ideal yani

Yarismaya bende katilabilirmiyim? 72 kiloya dustum kendi cabamla 5 kilo kadar verdim ama biraz hirslanmak istiyorum ve tek basima zorlandigimi hissettim hep beraber daha guzel olur diye dusundum.. beni de alirmisiniz?

Merhaba. Ben kendimi bildim bileli hep kiloluydum. Ama son 2 yıldır kilom sınırları zorlamaya başladı. Şu an 115 kiloyum
Aktif bir gruba katılmak istiyorum.

merhabalar ben 3. takımda yarışıyordum ama takımımız kapandı ramazanda bende ramazandan sonra başlayayım diyodum fakat kilo alıyorum tekrar bir takımda yarışmak istiyorum nasıl olacak bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…