- Konu Sahibi dert_bende
-
1 günden ne olacakki..diğer çocuklarında kaldıysa sizdede kalsın bir gün çocugu nede olsa...
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
yanlış anlama ama bence ayıp ediyorsun
ne var ki kalcağı 1 ya da 1 kaç gün
hem herkeste kalacakmışş sen de artık onun kızı sayılırsın
bırak gelsin çocuklarının evinde kalsın
başka problemin yoksa dert etme sen kaybedersin derim
neden bu kadar sinirliyim diye düşünüyorum işte kocam yüzünden.bugüne kadar hep kırdı üzdü beni aile konusunda hemde anneleriyle aramızda hiç bi problem yokkken.bana da artık soğukluk geliyo,sevesim gelmiyo arayasım gelmiyo.zoraki yapıyorum herşeyi.kaç kere konuştum ama her defasında tamam diyo ama yok beni anlamıyo.of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?