daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

misafir berekettir evinize bereket gelir , mutluluk gelir, aile bağlarınız güçlenir..güzelde ağırlarsanız hayırlı dualarını da almış olursunuz, eşinizle aranızdaki sevgi-muhabbet artar daha ne istiyorsunuz :)

bunu demek istedin de yazamadım

canım duzegunce anlatsan. eşınlemı sorunun var kayınvalıdenlemı anlayamadık bızde ne oldugunu..

herkesin kafasını karıştırdım sanırım.şöyle anlatmaya çalışayım ben.eşimle ilk tanıştığımız zamanlarda benden ailesiyle tanışmamı istedi ama bende daha önceki ilişkimden kalan şeyler yüzünden daha sonra tanışırız acelesi yok dedim daha 2 aylık tanıştığımızda sölemişti çünkü.o zaman istemediğimi sandı sanırım ve o günden sonra ilişkimizde de nişanlılığımızda da ve şuan evliliğimizde de çok hassas davranıyo beni yanlış anlıyo.istiyo ki ben onun ailesi ne derse onu yapayım yani mesela şu gün gelin dediler hemen gidelim falan.mesela bi örnek daha vereyim.görümcem aradı bi gün beni kendi görümcesinin kına gecesi için benim bindallımı istedi,o an şaşkınlıktan tamam ddim ama isteksiz falan.sonra eşimle paylaşayım dedim.ya hayatım ablan böyle dedi ama ben vermek istemiorum çünkü bana özel bişey bu diye.hani durumları kötü falan olsa hadi neyse dicem ben alayım falan ama bu bana özel bişey.der demez bu hemen alevlendi tabi nolcak sanki ben olsam damatlığımı da verirdim falan ama zamanında gelin çiçeğimi vermedim diye aferin iyi yapmışsın o özel bişey diyen adam bu yani.sırf ablası söyledi diye yani.sonra da arayıp annesini cansu istemio bende olsam bende istemem dio bi garip bi insan olmaya başladı yani beni çok kırıyo.bende gereksiz yere annelerine karşı önyrgılı oluyorum ister istemez.kaç kere dedim karışma diye yok panik çocuk.ya aranızda bişey olursa ben ne yaparım diyo.yani demiyo ben orta yolu bbulurum iki tarafı da kırmam diye.bende hep korkuyorum hep kavga ediyoruz hiç benim yanımda olmuyo.ne yapayım şimdi ben

başta bende çok konuştum....
hep sorun çıktı...
sonra amaaaaaan dedim banane ne halleri varsa görsünler...
ne eşim muhabbetini açar ne ben....
zamanla alışırsın sende daha yenisin..

bende tek kelime etmiyorum eşimin ailesiyle ilgili,o konular zamanında çok açıldı , çok eskidi artık... hem onları konusarak zaman kaybedemem, kendimi yoramam, eski günleri hatırlayamam, ve eşime sorarak tenezzül etmiyorum o ruh hastalarının ne yaptıgını

ilk ay olsa neyse diecem de 5 ay olmus artik pekte yeni sayilmazsin,
hem 1 gunden ne olacak amma dert edinmissin,
kendi ailen gelse ayni dusunceler kafanda olacakmi merak ediyorum...

ne olacakki bindallı istenince,özelliği ne :26:zaten ilk sen giymişsin,kendi kendine sorun yaratıyorsun.böyle devam edersen eşinle daha çok tartışırsın

Valla sorun yokken sorun yaratmışsınız karı koca. Ama erkekler biraz geç olgunlaşıyor, biraz idare edilmek istiyor. Bunu iyice yerleştir aklına. Şimdi senin yapman gerekenannesi gelecek diye mutlu ve heyecanlı olduğunu hissettirmek ve onlaır çok güzel ağırlamak. Ki bu ileride sana senin haklı olduğun konularda senin önyargınla hayır dediğini değil de senin haklı olabileceğini düşünmesini sağlayacak. Ki bence senin yanında olmaya da çalışıyor. Sen bindallını vermediğinda arayıp senin haklı olarak vermek istemediğini söylemiş. Senin yüzüne karşı senin haksız olduğunu söylese de annenlerine karşı seni haklı göstermek istemiş. Bence kusura bakma da kapris gibi biraz.

ne olacakki bindallı istenince,özelliği ne :26:zaten ilk sen giymişsin,kendi kendine sorun yaratıyorsun.böyle devam edersen eşinle daha çok tartışırsın

ben de vermem bindallımı ne demek o kiralasınlar bi yerden

ya gelin çiçegini vermemen le altı üstü 1 geceliğine senden istenen şeyi vermemen birmi, çok ilginçsin ya, dünya görüşün çok farklı
nolmuş yani 1 gece versen, hem madem vermek istemediysen söyleseydin ozaman, eşin napsın yani.... yada madem verecem dedin ozaman sözünün eri ol, cocuk gibisinizzz

o kadar abartmışsınki arkadaşım bende evliyim ama senin gibi düşünmüyorum tabiki kalacak çocugunun evi...

Ben kayınvalidemlerle o kadar sorun yaşıyorum herhalde sen benim yerimde olsan çoktan pes etmiştin.. Altı üstü 1-2-3 gün en fazla yazık ama bu kadar da olmamalı....

Unutmayalım ki bugün ne ekersek yarın onu biçicezz...

Ve sen bugün böyle diyorsun ya yarın senin oğlun oldugunda da aynısını yaşarsın gelinin de sana söyler... Biraz iyi düşünelim iyi olsun.

o kadar abartmışsınki arkadaşım bende evliyim ama senin gibi düşünmüyorum tabiki kalacak çocugunun evi...

Ben kayınvalidemlerle o kadar sorun yaşıyorum herhalde sen benim yerimde olsan çoktan pes etmiştin.. Altı üstü 1-2-3 gün en fazla yazık ama bu kadar da olmamalı....

Unutmayalım ki bugün ne ekersek yarın onu biçicezz...

Ve sen bugün böyle diyorsun ya yarın senin oğlun oldugunda da aynısını yaşarsın gelinin de sana söyler... Biraz iyi düşünelim iyi olsun.

valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı

valla demekki bu göreceli kavram bence ama ben anlatamaıdm sanırım.kimi insan gelinliğini flaan da verir ama kimse kusura bakmasın ben veremem bana özel onlar.bu kim olursa olsun:) neyse konu bindallı değildi zaten benim sorunum eşimin davranışıydı

çiçek özeldir saklanması gerekebilir ama bindallıyı da birkaç saat giyip geri verecek sonuçta hem vermek istemiyosan baştan veririm demeseydin keşke böyle de kocanı arada bırakıyosun bence kayınvalideni seviyosan böyle bi konu için neden istememzlik yapıosun yaşanmış geçmiş bir olay sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…