- 11 Nisan 2011
- 2.677
- 51
- 163
- Konu Sahibi dert_bende
-
geliyorsa gelir, orası sadece seninmi evin, oğlununda evi sonuçta, benimde annem ben 5 aylık evliyken evime kalmaya geldi. nolmuş bunda anlamadım yaaa,
kocanla olan sorunlarını yazsan belki yardımcı olurduk da
"5 aylık evliyim k.valide gelip 1 gün kalacak delireceğim" diye konu açarsan pek bi yardımı olmaz kimsenin
neden bu kadar sinirliyim diye düşünüyorum işte kocam yüzünden.bugüne kadar hep kırdı üzdü beni aile konusunda hemde anneleriyle aramızda hiç bi problem yokkken.bana da artık soğukluk geliyo,sevesim gelmiyo arayasım gelmiyo.zoraki yapıyorum herşeyi.kaç kere konuştum ama her defasında tamam diyo ama yok beni anlamıyo.of
kayınvalidenize ne kadar iyi davranıp onun sevgisini saygısını kazanırsanız eşinizin de size karşı güveni saygısı o kadar artae.
bunu avantaja cevirin ve özene bözene yiyecekler hazırlayın. gezmeye çıkarın. onu mutlu edin. emin olun eşiniz de buna çok sevinecektir.
evlendiğimde görümcemle 1 yıl birlikte yaşadım ben...
hemde sorunlu bi kızdı...
senin 5 ay olmuş 1 gün 1 hafta hatta 1 ay kalsa noolur...
benimde problemlerim var eşimin ailesiyle..
tek bi kelime konuşmayız ailelerle alakalı....
evet haklısın yanlış yerden girdim belkide yani kocama kızmam gerekirken kadından çıkarıyorum hıncımı.ne yapcam bilmiyorum zaten.çok anlatmaya çalıştım ama anlamıyo beni.en ufacık bişey söylesem ailesi hakkında,yani mesela ya bugün değilde yarın gidelim mi annenlere demem bile onu delirtiyo.annenle konuştuk diyorum,ee annem mi aradı seni yoksa sen mi onu aradın dio.böyle ben kendim yapmak istiyorum bişeyleri ama ille onun demesiyle yapıyomuşum gibi oluyo.kaç kere dedim benim bi problemim yok gayet iyi anlaşıyoruz annenlerle diye yok arkadaş anlamıyo adam
nasıl konuşmadan durabiliyosunuz yabenim içim içimi yiyio sonra da patlayıveriyorum.konuşmayınca sorun olmuyo mu peki.ama bende dedim eşime bundan sonra tek kelime etmicem dedim ne olursa olsun içim içimi de yese dedim.onu da kabul etmiyo senin üzülmeni istemiyorum diyo.ne yardan geçiyo ne selden mi ne işte öyle bişey
kayınvalidenize ne kadar iyi davranıp onun sevgisini saygısını kazanırsanız eşinizin de size karşı güveni saygısı o kadar artae.
bunu avantaja cevirin ve özene bözene yiyecekler hazırlayın. gezmeye çıkarın. onu mutlu edin. emin olun eşiniz de buna çok sevinecektir.
yeni evlilerin niye misafir kabul etmediğini hiç anlamıyorum.kaynanasıyla oturanlar ne yapsın.
üstelik konu sahibi kaynanamla sorunum yok diyor.o zaman niye kocasıyla kaynanası için kavga ediyor ki sorun yokken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?