daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

canım bencede abartıyosun braz bnde 5 aylık evliyim ben 2 aylık evliyken kaynanam geldi bizde 15 gün kaldı eşimin memleketnde oturmuyoruz o yuzden şimdide 2 hafta sonra görümcem gelcek kalmaya ne var bnda bizim oldugu gbi eşimizinde bi ailesi oldugunu unutmamalıyız üstelk bi gün yani dert etme derim ben

benim kayınvalidemle kayınpederim daha ben 4-5 aylık evliyken 1 haftalığına geldiler tam 3 ay kaldılar!Kabus gibiydi!Offffff!

evlendiğimde görümcemle 1 yıl birlikte yaşadım ben...
hemde sorunlu bi kızdı...
senin 5 ay olmuş 1 gün 1 hafta hatta 1 ay kalsa noolur...
benimde problemlerim var eşimin ailesiyle..
tek bi kelime konuşmayız ailelerle alakalı....

bence abartıyosunuz 1 günden ne olur hem 5 ay olmuş artık ben de 5 aylık evliyim çoktan yatılı misafir almaya başladım uzun süreli olsa belki haklı olabilirsiniz ama 1 gün için bu kadar büyütülmemeli ben daha 1 aylık evliyken başladım yatılı misafir çağırmaya

canım bencede abartıyosun braz bnde 5 aylık evliyim ben 2 aylık evliyken kaynanam geldi bizde 15 gün kaldı eşimin memleketnde oturmuyoruz o yuzden şimdide 2 hafta sonra görümcem gelcek kalmaya ne var bnda bizim oldugu gbi eşimizinde bi ailesi oldugunu unutmamalıyız üstelk bi gün yani dert etme derim ben...

geliyorsa gelir, orası sadece seninmi evin, oğlununda evi sonuçta, benimde annem ben 5 aylık evliyken evime kalmaya geldi. nolmuş bunda anlamadım yaaa,

evet benım annemde 2 aylıkken geldı, kayınvalıdem ıle görüşmuyorum ama eşımın halası halasının kızları geldı..

yemek yapmayıda bılmıyorum ustelık

halaya dedımkı. bak halacım ben yemek yapmayı bılmıyorum, dolapta ne ıstersen var kalk beraber yapalım bende ögrenmıs olurum utandımda tabı bıraz kalktık yaptık yedık eglendık bana ıstanbulu gezdırdıler.. kalsın yanı ne olcak kocamı cok sever..

bır kac gun ınsan dışını sıkabılır.. kapıma dusmanın gelse gule oynaya agırlarım

Çok abartmışsınız sizde alt tarafı 1 gün kalacakmış duyanda evinizi talan etmeye geliyor zannedecek ..

kocanla olan sorunlarını yazsan belki yardımcı olurduk da
"5 aylık evliyim k.valide gelip 1 gün kalacak delireceğim" diye konu açarsan pek bi yardımı olmaz kimsenin

evet haklısın yanlış yerden girdim belkide yani kocama kızmam gerekirken kadından çıkarıyorum hıncımı.ne yapcam bilmiyorum zaten.çok anlatmaya çalıştım ama anlamıyo beni.en ufacık bişey söylesem ailesi hakkında,yani mesela ya bugün değilde yarın gidelim mi annenlere demem bile onu delirtiyo.annenle konuştuk diyorum,ee annem mi aradı seni yoksa sen mi onu aradın dio.böyle ben kendim yapmak istiyorum bişeyleri ama ille onun demesiyle yapıyomuşum gibi oluyo.kaç kere dedim benim bi problemim yok gayet iyi anlaşıyoruz annenlerle diye yok arkadaş anlamıyo adam

kayınvalidenize ne kadar iyi davranıp onun sevgisini saygısını kazanırsanız eşinizin de size karşı güveni saygısı o kadar artae.
bunu avantaja cevirin ve özene bözene yiyecekler hazırlayın. gezmeye çıkarın. onu mutlu edin. emin olun eşiniz de buna çok sevinecektir.

canım duzegunce anlatsan. eşınlemı sorunun var kayınvalıdenlemı anlayamadık bızde ne oldugunu..

Bence de. MAdem kadıncağızın size bir zararı yok. Hem herkeste birer gün kalacaklarmış, bence çok ince bir davranış. Kimseyi yormadan herkesin gönlünü alacaklar. Hem bu tavrınızı eşiniz de hissediyorsa o konuda hassas olması, aşırı tepki vermesi normal.

nasıl konuşmadan durabiliyosunuz ya benim içim içimi yiyio sonra da patlayıveriyorum.konuşmayınca sorun olmuyo mu peki.ama bende dedim eşime bundan sonra tek kelime etmicem dedim ne olursa olsun içim içimi de yese dedim.onu da kabul etmiyo senin üzülmeni istemiyorum diyo.ne yardan geçiyo ne selden mi ne işte öyle bişey

ilk aylarda oluyor böyle
erkekler hemen adapte olamıyor evliliğe
senin ailen-benim ailem olabiliyor başlarda
zamanla o paranoyalar kalkıyor ortadan
sabır..

başta bende çok konuştum....
hep sorun çıktı...
sonra amaaaaaan dedim banane ne halleri varsa görsünler...
ne eşim muhabbetini açar ne ben....
zamanla alışırsın sende daha yenisin..

yeni evlilerin niye misafir kabul etmediğini hiç anlamıyorum.kaynanasıyla oturanlar ne yapsın.

üstelik konu sahibi kaynanamla sorunum yok diyor.o zaman niye kocasıyla kaynanası için kavga ediyor ki sorun yokken

bence dua et herkeste 1 gece kalıyolar nasıl olsa oğlum var deyip ya daha uzun sende kalsalar nasıl olurdu bi de öyle düşün

Eşinize olan kızgınlığınızı kadıncağızdan çıkartmayın.1 gün kalsın ya da 5 gün atla deve değil ya oğlunun evi gelecek tabii, kadın heveslidir şimdi.

Hepimizde oldu aynı şeyler üstelik 1 gün değil. Kayınvalidenizi sevmeseniz bile eşinizin hatırına katlanmanız gerekir.

Sorun kayınvalide değil de eşinizse, gerçek sorunu yazmanız gerekir ki daha sağlıklı yorumlar yapabilelim.

Ben diyecektim vallahi.
Bir günden birşey olmaz.
Hem kayınvalideniz diğerlerinde de kalacakmış.Sırf size gelip uzun süre kalabilirdi de.
Madem eşinizle aile konusunda tartışıyorsunuz bu sizin için fırsat gibi geliyor bana.
Severek,isteyerek hazırlayın evinizi yemeklerinizi ;güleryüzünüzü eksik etmeyin.Kayınvalideniz,oğlunu özlemiştir evini,yuvasını eşiyle,yani sizinle mutlu olduğunu görmek O'nu çok mutlu edecektir.

yeni evlilerin niye misafir kabul etmediğini hiç anlamıyorum.kaynanasıyla oturanlar ne yapsın.

üstelik konu sahibi kaynanamla sorunum yok diyor.o zaman niye kocasıyla kaynanası için kavga ediyor ki sorun yokken

Valla ben de bunu anlamıyorum. Sözüm meclisten dışarı, konu sahibi için yazmıyorum da "Yeni evliyiz misafir gelmesin." ne oluyor? Sanki 7/24 sevişiliyor mu, cilveleşiliyor mu? Ha gelirler biraz kalırlar bir yaz, düşüncesizlik olur anlarım. Ama yani edebiyle gelip giden misafirin de bir zararı olmaz bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…