- Konu Sahibi dert_bende
-
ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo yasanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom
Evlenırken esınızın tapusuna mı ımza attınız sız ?
Bu nedır ya neoluyor bızım ınsanlarımıza boyle .. Bu ne cekemezlık , hatır gonul bılmemezlıktır.
Yanı nasıl boyle bısey dusunursunuz evinize gelecek mısafırler ıcın .. ustelık esınızın aılesı için..
Ne gunlere kaldık yahu..
Ben size katılmıyorum,nedemek oğlunun evi??? orası gelini ve oğlunun evi...herşey saygı sevgi çerçevesinde olmalı,bazı kayınvalideler ve çevredeki çok bilmiş insanlar nevar oğlunun evi deyiverir,gelini bostan korkuluğu yerine koyarlar,buna karşıyımKocamın annesinin ve ailesinin başımın üzerinde yeri vardır,lakin huzurumuzu bozup,yuvama aileme eşime bana zarar veriyorsa,o gelmeden endişe duymam normaldir...
ya valla delircem ya belki de abartıyorum ama çok sinirime dokunuyo.daha 5aylık evliyim.kaynanamlar izmire yakın bi ilçede oturuyolaar.izmirde de kardeşi var bekar,kızı var.hepsiinde bir gün kalcak bizde de kalcakmış allahım ne gerek var bilemiyorum.eşimin sadece pazar günü boş ama 3haftadır yok onun anası yok danası yeni mi evliyim neyim anlamıyorum ya valla sinirliyim çok kaç gündür ya.paylaşmak istedim
ya valla haklısın ama nedense benim içim sıkılıyo yasanki inadına yapıyomuş gibi.kocam da zaten sinir ediyo beni çok sinir ediyo.en ufak bişeyde tartışıoz aile konusunda ondan belki de bu kadar sinirliyim onlara karşı.kadının bişey yaptığı yok ama eşim yüzünden onlara karşı doluyum ya of içimden nasıl atcam bilmiom
Tabi ki gelinin de evi ama 1 günlük için bu kadar sorun etmeye değer mi? 1 günde ne kadar huzursuzluk olabilir ki!!!! Kendi ailesi gelince eşi böyle davransa ne düşünür?
Tabiki haklısınız bende aynı şeyleri düşünüyorum,Benim lafım gelini adam yerine koymayan sürekli oğlunun yanında kalmak iseteyip(hadi buyursun gelsin de)sürekli tartışan gelinin,otomatikman oğlunun huzurunu kaçıran sorunlu kayınvalideler ve buna çanak tutan görümceler veya komşular...
Orasını bilemiycem görümcem yok:) sağolsun kayınvalidem de öyle bir insan değil :)) ama burda çok okuyorum ne kayınvalideler Allah korusun öyle insanlardan. Bence konu sahibi arkadaş çok fazla gereksiz stres yapmış 1 günlükten hiçbişey olmaz. Belki kayınvalidesi ilk kez geliceği için de steres yapıyor olabilir...Biz burda konuşuyoruz ama belki kayınvalidesi gelip gitmiş bile olabilir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?