• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

daha 5 ay oldu kaynanam kalmaya geliyor

Çok fazla tenkit etmek istemem seni ama yaptıkların bana bildiğin kapris olarak göründü. Evleneli 5 ay olmuş. Ben olsam düşünürdüm acaba yanlış birşey mi yaptım da gelip bir kere olsun evime misafir olmadılar diye( ki daha 10 günlük evliyken gelip kaldı k.validemle k.pederim ve aramızdaki mesafe sadece 20 dakikaydı) Herhalde eşiniz ot değil yerden bitmedi. Evlenirken bir ailesi olduğunu biliyordunuz. Eşinize kızma konusuna gelince eşiniz melek melek. Benim eşim ailesi 5 ay evine gelip kalmasa bunalımlardan bunalım beğenirdi sanırım. Gidip zorla alır getirirdi. Anne baba ne kadar hoşlanıyorsa çocuklarının evinde ağırlanmaktan evlatlar olarak biz de çok memnun oluyoruz ailelerimizin bizi sayarak evimize gelmelerinden. Bindallı meselesine gelince ben verdim üstelik 3 kişiye birden. Temizletip geri iade ettiler. Gelinliğimi de benden başka 2 kişi giydi. Üstelik gelinliğim son kızımız aşırı zayıf olduğu için yanlarından aldırıldı falan. Ben çoook mutlu oldum. Herkese de söylerim. İsteyen, ihtiyacı olan olursa ben veririm diye. Sen vermek istemezsin o da senin tercihin. Ama zayıf karakterli insanlar gibi görümcene tamam deyip sonra eşinin eteklerine sığınman çok saçma geldi bana kusura bakma. Kendin söylemeliydin. Eşini araya sokmamalıydın böyle bir konuda. Bence büyümeye ihtiyacın var senin. Çok çocukça hareketler bunlar...

biz çok iyi anladık seni...
madem bindallımı veremem bana özel diyorsun.. e peki niye onların yüzüne karşı öyle söylemiyorsunda eşini araya katıyorsun...
yani verdiğin örnekler bile senin ne kadar sorun çıkardıgını ortaya atıyor,
kızım senn daha çooookkk başlık açarsın bu forumda...
mantıgın bastan sona yanlışş

hahayy bayıldım buraya :D

eee daha ne,kalmaya geliyorlar diye deli oluyorsun.zaten eli maşalı bir aileye düşseydin böyle şımarıklık yapamazdın:34:

Ahh ahh benim kaynanam gibi versin başına diycemde tanımasamda kıyamıyorum bir gün sorulmasa surat yapıyor ama konu sahibi 5 aylık rahatı yerinde bozulcak garibimin Ben birşeye çok inanıyorum rabbim sizin gibilere daha rahat yaşam veriyor ve iğne ipliğini doldurmayacak şeyden olay çıkarıyosunuz.. Bu dünyanın birde öteki yüzü var ama unutmayn

5 ay az bi zaman değil.Evleneli baya olmuş.
Hem gelip haftalarca kalmicak ki.
Zaten başka şehirdeymiş.Başkalarından önce oğlunda kalması doğal bana göre.
Annen gelse sende kalmasını istemez misin?
Eşine kızıp kayınvalidenden çıkarma acısını :45:

mutlaka gelmiştir ailesi gelmez mi canım.evleneli 5 ay olmuş kaynana incelik yapıp gelmemiş.konu sahibinin kendinin davet etmesi gerekirdi,gelmeleri için.:34:

bak şimdi düşündümde eşimle hep ailesi yüzünden tartışıyoruz diyor.demekki konu sahibinin ailesi gelip gidiyor eşide böyle tepki veriyor,olamazmı:26:
valla hic bi fikrim yok yani,1 gun kalacaklar diye bu kadar stres 1 hafta kalsalar kesin buyuk bir kavga cikar,
2 kere sordum cevap alamadim,ailesi gelse esi boyle dusunse adamin basini yer :27:
evet kızlar yazdıklarınızdan ders aldım zaten.çok teşekkür ederim.ben eşimi seviyorum ve ayrıca eşimin ailesini de çok seviyorum buunu en baştann beri söylüyorum.çocuk gibi davranıyorum kimi zaman fevri hareket ediyorum belki ama zamanla öğrencem sanırım. ben sorun yaratan bi tip değilim uyumluydum her zaman ve yine aynı şekilde devam etcem.bu güne kadar ne eşimden ne de ailesinden bi kötülük görmedim çok şükür aksine hiç kaynana-görümce ya da kayınpeder gibi davranmadılar sağolsunlar.bundan sonra pozitifim tamam kendime söz veriyorum şımarıklık yapmanın alemi yok herşeye şükrediyorum çok şükür çok.

INSALLAH bu soylediklerine kendinde inanmissindir :1:

1 günden nolacakki? Daha yeni evlisiniz aileleri böyle dert edip evliliğini tehlikeye atma canım. Eşini kendinden uzaklaştırırsın bak yapma. Hem kaynananla aranızda sorunda yokmuş bence sen biraz abartıyorsun

Canım 1 günden ne olacak ki. Netice de eşinin annesi o insan.
Gerçekten bu yaptığın şımarıklığa girer... Bence en güzel şekilde ağırla
rahat ettir. Diğerlerinde kalacakmış sizi de ayırmamış geliyor ne güzel.
Kalmasaydı bu seferde biz ona ne yaptık da bizde kalmadı olurdu dimi :1:

ben sizin ailenizi merak ettim.aynı şehirdemisiniz ailenizle.değilseniz onlar kaç kere geldiler acaba???????*

Canım ben 6 aylık evliyim 3 sene çıktık 1 sene nişanlı kaldık bana 4 senede yapmadığını bırakmadı bana ama bir insan ne kadar size kötülük yaparsa yapsın hep iyiliğinizle dövün sonuçta eşinin annesi...

ben daha 15 günlük evliydim görümcem yatmaya geldiğinde üstelik annesının evıyle aramda 5-6 bina vardı ....

5 ay geçmiş, daha ne olsun ki, hem de 1 gün kalacaklarmış.
Benim kayınvalidemler başka şehirde oturuyorlar, benim ki 2 hafta sonra hem de yanında tanımadığım arkadaşlarıyla yatılı misafir getirdi bir de yanında,
bana da 2 hafta sonra hem de yanında birilerini alarak gelmesi tuhaf gelmişti açıkçası.
Siz de aradan 5 ay geçmiş, ne zaman gelsin peki, kaç sene sonra? Biraz abartmışsınız.

5 ay olmuş,yeni gelin mi olurmuş öyle,5ay geçmiş.duyanda 10günlük taze gelin zannedecek.
ya varya,bazen acıyorum vallahi kaynanalara,yazık oluyor.

Canım ne olacak birgünde takma kafana bunlar problem değil inan kaynana yüzünden neler çekmiş insanlar var sen haline şükret seninki 1 gün kalacak beni ki 5 ay kalıyor ağzıma ediyor senin ki de dertmi :1:

eğer böyle yaparsan eşin senden soğuyabilir annemi istemiyor diye düşünebilir
o yğzden az sık dişini güzelce ağırla çok güzel çeşit çeşit yemekler yap büyüklerin kalbini kırma
eşinin kalbine giden yol onlardan geçiyor unutma canım:34:

Bazen merak ediyorum bu dönemlerde evlenecek kizlara esinin ailesine karsi antipati duymasi ve sorun cikarmasi icin and falanmi iciriliyor....Nedir bu kardesim ya, hergün koynunuza alip yattiginiz adamlarin ailesi onlar ailesi...Biraz saygiyi, biraz hosgörüyü hakediyorlar...Yani geline huzur vermeyen cirkeflik yapan insanlar olur anlarim ama hic sorununuz olmadigi halde, insanlar ogullarini 1 günlügüne ziyaret edecek diye nedir bu fereyan....Ayrica giydiginiz bidallinizi ödünc verseniz ne olacak.. Söyle düsünün sizden ödünc alinip giydirilecek olan gelin bile kabul ediyor baskasininkini giymeyide, siz ALLAH rizasi icin verseniz ne olur yani, nedir bu bencillik....Biraz anlayis ve hosgörü size zarar vermez sadece daha huzurlu yapar...

eee besle büyüt her kahrı çek elin kızı bir gün gitmeni laf etsin! pes diyorum! 5 günlük değil 5 aylık evlisiniz. o onu doğurup büyüten kadın kusura bakmayın da oğlunun evine rahatça gelsin. bana bile kayınvalide savundurttunuz ya bravo!

eee besle büyüt her kahrı çek elin kızı bir gün gitmeni laf etsin! pes diyorum! 5 günlük değil 5 aylık evlisiniz. o onu doğurup büyüten kadın kusura bakmayın da oğlunun evine rahatça gelsin. bana bile kayınvalide savundurttunuz ya bravo!

:46::46::46::46::46::46:

Back
X