- Konu Sahibi dert_bende
Çok fazla tenkit etmek istemem seni ama yaptıkların bana bildiğin kapris olarak göründü. Evleneli 5 ay olmuş. Ben olsam düşünürdüm acaba yanlış birşey mi yaptım da gelip bir kere olsun evime misafir olmadılar diye( ki daha 10 günlük evliyken gelip kaldı k.validemle k.pederim ve aramızdaki mesafe sadece 20 dakikaydı) Herhalde eşiniz ot değil yerden bitmedi. Evlenirken bir ailesi olduğunu biliyordunuz. Eşinize kızma konusuna gelince eşiniz melek melek. Benim eşim ailesi 5 ay evine gelip kalmasa bunalımlardan bunalım beğenirdi sanırım. Gidip zorla alır getirirdi. Anne baba ne kadar hoşlanıyorsa çocuklarının evinde ağırlanmaktan evlatlar olarak biz de çok memnun oluyoruz ailelerimizin bizi sayarak evimize gelmelerinden. Bindallı meselesine gelince ben verdim üstelik 3 kişiye birden. Temizletip geri iade ettiler. Gelinliğimi de benden başka 2 kişi giydi. Üstelik gelinliğim son kızımız aşırı zayıf olduğu için yanlarından aldırıldı falan. Ben çoook mutlu oldum. Herkese de söylerim. İsteyen, ihtiyacı olan olursa ben veririm diye. Sen vermek istemezsin o da senin tercihin. Ama zayıf karakterli insanlar gibi görümcene tamam deyip sonra eşinin eteklerine sığınman çok saçma geldi bana kusura bakma. Kendin söylemeliydin. Eşini araya sokmamalıydın böyle bir konuda. Bence büyümeye ihtiyacın var senin. Çok çocukça hareketler bunlar...