- 25 Aralık 2020
- 6.021
- 21.667
- 298
- 41
- Konu Sahibi burcumsu12
-
sizi eleştirmek için değil gerçekten anlamak için soruyorumAnnesiyle yaşadığı için aynı eve girmeyince bilemiyorsun. Takıntılı değil ev işinde ama anlamıyorum bazen geliyorlar işte
Çok uzun zaman yalnız yaşadım. Şimdi bu kavgalarmızdan şikayet ettiğime bakmayın yalnızlık mı kavga mı deseniz kavga derim. Yalnız yaşamak yalnız olmak elbet güzeldir ama ben kafayı yiyecek vaziyete gelmiştim evdeki sessizlikten. Millet işten erken çıkmaya çalışır ben son dakikaya kadar bekler yavaş yavaş da hazırlanır çıkardım. Belki saçma görünüyordur dışardan farkındayımsizi eleştirmek için değil gerçekten anlamak için soruyorum
asgari alan akşam 10a kadar evde olamayan, izni çok sınırlı,
muhtemelen annesi ve ailesindeki diğer kadınlar çalışmadığı için kadının ev işlerini yapmasını normal gerekli, hatta sıradan bir olay olarak gören. evde çayı yemeği ütülü gömleği hep ayağına gelmiş,
--e bu kadın zaten bir işte de çalışıyor bu durumda ev işleri sadece onun işi olmaz diyemeyecek, çünkü o kafası olmayan--
bi adamla evlisiniz
siz de asgari ücretlisiniz
isteseniz de eve temizlikçi de alamazsınız
e neden evlendiniz?
derdiniz neydi ki?
siz çocuk yapsanız evi adam geçindiremez bu sefer hem çalışıp hem ev işi yapıp hem çocuğa siz bakacaksınız
deli misiniz?
gerçekten merak ediyorum.
Hiçbir şey yapmayın önce atar gider yapar sonra mecbur saygıyı öğrenir. Kendisi de el bebek gül bebek annesinin hizmetinde büyümüş belli ki. Hiç tartışmayın bile. Ona kalacak işlerin ne kadar zorlu ve yorucu olduğunu empati kurarak anlamıyorsa yaşayarak anlamalı.Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Güç gerektiren bir işte çalışıyorsa siz ev sorumluluğunun çoğunu alabilirsiniz ama bu demek değil ki paşa evladına sabahın körü kahvaltı hazırlamak zorundasınız, pantolonunu da bi zahmet kendi ütülesin, o kadar da değil. Ben hep şöyle yaparım, her türlü lafı yiyorsam kendimi paralamayı bırakırım, yapmayıp yerim lafı. Daha konforlu, tavsiye ederim. Böyle böyle teşekkür etmek minnet duymak nedir öğreniyorlar.Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Benimde esimde oğlak burcu ve tipkisi lanet olsun oğlak burcu silin şunu astrolojiden yaNe burcu bu adam oğlak mi? Şaşırmıyorum gerçekten de. Benim ayrıldığım erkek arkadaşımda bu şekilde beyaz eşyaci ve nedense işe gitmeden kahvaltısi o su busu olsun isteyen bı tipti bazen bu nedenlerden dolayı kavga ederdik bunlar olmayacaksa anamın evinde daha rahatim derdi. Değiştiremezsiniz malesef. Tatlı bı dille kahvaltı hazırlamanın zorunuza gitmediğini eleştiriye maruz kaldığını anlatmaya çalışın ama gene kendi haklı olacaktır
Bize dediğinizi aynen ona da yazın. Güç gerektiren bir işte çalışman benim her gün evi kusursuz yapmami mi gerektiriyor?Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Yemin ederim g...zli bunlar...Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Ya ben de oglak burcuyum cok dürüsttüm dun evime kadin geldi ondan cok ben is yaptim iyidir ya burcum beni tanımadan bu yorumu yapmayın lütfen alınıyorumBenimde esimde oğlak burcu ve tipkisi lanet olsun oğlak burcu silin şunu astrolojiden ya
Kadınını bilmem ama erkeği çekilmiyor:)Ya ben de oglak burcuyum cok dürüsttüm dun evime kadin geldi ondan cok ben is yaptim iyidir ya burcum beni tanımadan bu yorumu yapmayın lütfen alınıyorum
Erkeklerin hiçbiri cekilmiyoKadınını bilmem ama erkeği çekilmiyor:)
Herkese merhabalar. Olayın siniri ile hemen içimi dökmek istedim. Eşim mobilyacıda çalıştığı için cumartesileri de çalışıyor. Benmse bugün tek izin günüm. Buna rağmen saat 6 da kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öyle işe gönderirim . 6.30 da kahvaltıya oturduk sonrasında mutfağın dağınıklığına laf etti sustum. Giyinmeye gitti bugün giyeceği pantolonunun ütülenmemiş olduğuna söylendi. Ben de artık susamadım sabahın köründe tek izin günümde kahvaltıya kalktığıma teşekkür edeceğine daha uykum açılmadan eleştiriyorsun diye kızdım. "Bi kahvaltı hazırladın diye burnumdan getirdin hazırlama isteyen yok " diyip sinirle çıkıp gitti. Uzunca bir mesaj döşemiş." Sen yaptığın bir şeyi bile kafama kakıyosun ben akşama kadar güç işlerinde çalışıyorum yaptığım işin farkında mısın tatil günüm bile yok" tarzında . Çok moralim bozuldu ve inanılmaz kendini haklı görüyor. Güç gerektiren bir işte çalışması benim her gün kusursuz evi yetiştirmemi mi gerektiyor? Sizce nasıl davranmalıyım? Bundan sonra kahvaltı hazırlamıycam zatenn izin günümde ama eleştirilerinden bıktım
Ben kalkıyorumsabah 6.30da ne kalkicam yahu kocayi mutlue tmek icin amma azimli kadinlar var oldurseler o saatte uyanmam
Ben kalkıyorum
Birde benim ki balik burcu oglak a laf atıyorlar bnm balik i gorseler
Aslinda erkekler çekilir dert değilBen de balığım şunu söylemeliyim ki erkek balık da yengeç de çekilir dert değil
Akıl veren olsaydı baştan alıştırmazdımNeden kadinlr sabahin korumde kahvalti hazirlar anlamis degilim zaten boyle fedakar kadinlar kocalarina asla yaranamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?